Σε νέα κλίμακα η ένταση στην Ουκρανία
17:36 - 26/12/2021
Η αρχική εκτίμηση αναλυτών της διεθνούς σκηνής και ειδικών στη διαμόρφωση των ρωσικών προτεραιοτήτων, ήταν πως η συγκέντρωση δυνάμεων στα σύνορα με την Ουκρανία, αποτελούσε μια συνέχιση των επιχειρήσεων ψυχολογικού πολέμου.
Με τη σειρά τους οι επιχειρήσεις αυτές, που κατά τη σύγχρονη κατηγοριοποίησή τους είναι υβριδικές εκδοχές, εκ των πραγμάτων θα διατηρούσαν συνθήκες αποσταθεροποίησης, νευρικότητας και ανασφάλειας στην Ουκρανία. Ότι δηλαδή απαιτείται για να αδρανοποιήσεις κάθε αντίπαλο και να ενεργήσεις για τη σταδιακή και σταθερή ‘Φινλανδοποίησή του’.
Οι προσδοκίες για ‘ελεγχόμενη ένταση’ ενισχύθηκαν και από το γεγονός, ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις που συγκεντρώθηκαν από τους Ρώσους αριθμούν
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά στην Κόρινθο
Το επίκεντρο ήταν 27 χλμ βοεριοανατολικά της πόλης της Κορίνθου, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο.
Διαβάστε το στο euro2day.grΣε νέα κλίμακα η ένταση στην Ουκρανία
Η αρχική εκτίμηση αναλυτών της διεθνούς σκηνής και ειδικών στη διαμόρφωση των ρωσικών προτεραιοτήτων, ήταν πως η συγκέντρωση δυνάμεων στα σύνορα με την Ουκρανία, αποτελούσε μια συνέχιση των επιχειρήσεων ψυχολογικο
Διαβάστε το στο lykavitos.grΣεισμός 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά στην Κόρινθο
Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4 στην κλίμακα Ρίχτερ σε απόσταση 53 χλμ. δυτικά βορειοδυτικά των Αθηνών, εκδηλώθηκε στις 18.13, με επίκεντρο 27 χλμ βοεριοανατολικά της πόλης της Κορίνθου
Διαβάστε το στο mononews.grΣεισμός 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά στην Κόρινθο
Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4 στην κλίμακα Ρίχτερ σε απόσταση 53 χλμ. δυτικά βορειοδυτικά των Αθηνών, εκδηλώθηκε στις 18.13, με επίκεντρο 27 χλμ βοεριοανατολικά της πόλης της Κορίνθου, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τους τέσσερις φορείς συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
ΑΠΕ - ΜΠΕ
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.grΣεισμός 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά στην Κόρινθο
Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4 στην κλίμακα Ρίχτερ σε απόσταση 53 χλμ. δυτικά βορειοδυτικά των Αθηνών, εκδηλώθηκε στις 18.13, με επίκεντρο 27 χλμ βοεριοανατολικά της πόλης της Κορίνθου, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τους τέσσερις φορείς συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Διαβάστε το στο otavoice.gr