Γιώργος Ασημακόπουλος: «Είχα πρόταση από τη Μιμή Ντενίση να παίξω στη Σμύρνη μου αγαπημένη»
10:21 - 27/12/2021
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μίλησε για το Survivor, αλλά και την πρόταση που […]
The post Γιώργος Ασημακόπουλος: «Είχα πρόταση από τη Μιμή Ντενίση να παίξω στη Σμύρνη μου αγαπημένη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Ασημακόπουλος: Είχα πρόταση από τη Μιμή Ντενίση για το «Σμύρνη μου αγαπημένη», αλλά είχα να πάω στο Survivor
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης εξομολογήθηκε πως είχε δεχθεί πρόταση από τη Μιμή Ντενίση για να συμμετάσχει στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» αλλά αρνήθηκε καθώς τον περίμενε ο Άγιος Δομίνικος. «Μπορεί να πήγαινα σε ένα All Star. Έχουμε μιλήσει με τον Acun. Αντιμετώπισα έναν νέο Γιώργο, σαν ένα μικρό παιδί που μπορεί να αποδείξει πράγματα. Ήμουν λίγο καλομαθημένος με τις ανέσεις μου, να πηγαίνω τις διακοπές μου, να τρώω συγκεκριμένες ώρες. Ο Acun μας αγαπάει, ίσως λίγο περισσότερο εμάς τους έξι (Ασημακόπουλος, Σάκης, Μαριαλέν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Ασημακόπουλος: «Είχα πρόταση από τη Μιμή Ντενίση να παίξω στη Σμύρνη μου αγαπημένη»
«Δεν έχω σπουδάσει υποκριτική, αλλά κάτι θα είδε σε μένα», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μίλησε για το Survivor, αλλά και την πρόταση που δέχτηκε από τη Μιμή Ντενίση για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». «Μπορεί να πήγαινα σε ένα All Star. Έχουμε μιλήσει με […]
Διαβάστε το στο irafina.gr