Πάτρα - Μητέρα 14χρονης: «Όταν την ρώτησα γιατί κλαίει είπε πως ο 47χρονος προπονητής άπλωσε χέρι»

11:36 - 27/12/2021

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, ο προπονητής kick boxing που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας ανήλικης μαθήτριας στην Πάτρα. Η μητέρα της 14χρονης μίλησε σε τοπικό ραδιόφωνο, και περιέγραψε όσα έζησε η κόρη της. Όπως δήλωσε η μητέρα της 14χρονης που κατήγγειλε την σεξουαλική επίθεση, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα πήγε στο προπονητήριο για να παραλάβει την κόρη της που έκανε προπόνηση: ​​​​​​​«Όταν μπήκε στο αμάξι, την ρώτησα αν θα βγει με τους φίλους της αφού ήξερα ότι έχει κανονίσει αλλά η κόρη μου είπε όχι. Μου έκανε εντύπωση. Της πρότεινα να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο και δέχτηκε. Πάλι μου έκανε εντύπωση. Μέσα στο αυτοκίνητο το παιδί ήταν πο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις