Survivor 2022: Έμπηξαν τα κλάματα Βαλάντης και Παρασκευή (Βίντεο)
22:24 - 27/12/2021
Πολύ κλάμα στο αποψινό Survivor 2022. Ξέσπασαν Βαλάντης και Παρασκευή.Η συναισθηματική φόρτιση δεν λείπει από το Survivor 2022, του οποίου το δεύτερο επεισόδιο είναι σε εξέλιξη στην παραλία του Αγίου Δομίνικου. Αρχικά ήταν ο Βαλάντης αυτός που ξέσπασε σε κλάματα. Μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» για τον λόγο που ψήφισε τον Γιάννη Χατζηγεωργίου και για την υποψηφιότητά του, ο τραγουδιστής λύγισε. «Εγώ τον Γιάννη τον ψήφισα. Ο Γιάννης από την πρώτη μέρα που ήρθαμε μιλούσε πάρα πολύ και έδινε πάρα πολλές εντολές χωρίς να κάνει εκείνος τίποτα. Ήταν για εμένα ο πιο αδύναμος κρίκος», δήλωσε αρχικά ο καλλιτέχνης. «Δε νομίζω ότι είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος. Χθες που για πρώτη φο
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor 2022: Τι συμβολίζει το κόσμημα στο λαιμό της Ελισάβετ Σπανού
Το περιδέραιο που φοράει η Ελισάβετ Σπανού, η μία από τους δύο πρώτους υποψήφιους για αποχώρηση από το «Survivor 2022», έχει μια κρυφή σημασία. Η Μάρτζυ Λαζάρου, η πιστή συνεργάτις της Ιωάννας Μαλέσκου, η μόνη που παρέμεινε στο πλευρό της στο «Love it» από την περσινή σεζόν, έκανε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη στον αέρα της σημερινής […]
Διαβάστε το στο irafina.gr