Ρωσία: «Δεν έχουν κανένα νόημα οι κυρώσεις των ΗΠΑ - Ο αγωγός Νord Stream 2 έχει ήδη κατασκευαστεί»
12:22 - 28/12/2021
Ο διευθυντής του Τμήματος Οικονομικής Συνεργασίας του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Dmitry Birichevsky, υποστήριξε ότι δεν έχουν κανένα νόημα δεν έχουν οι κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του έργου Nord Stream 2 καθώς η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου έχει ολοκληρωθεί.
Παράλληλα, μιλώντας στο Sputnik, o Ρώσος αξιωματούχος υπογράμμισε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες που έχουν μακροχρόνιες συμβάσεις προμήθειας φυσικού αερίου με τη Ρωσία μπορούν να κοιμούνται πιο… ήσυχες σε σχέση με εκείνες που βασίζονται στις αγορές spot.
«Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν βλέπουμε κανένα νόημα στην πολιτική κυρώσεων της Ουάσιγκτον όταν ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream 2 έχει ήδη κατασκευαστεί», τόνισε χαρακτηριστικά, σημειώνο
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr