Η Βάσω Λασκαράκη απαντά για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τη γέννα των κουταβιών της

13:38 - 28/12/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον πόλεμο που δέχτηκε πριν από λίγο καιρό στα social...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Βάσω Λασκαράκη για τον σάλο που προκλήθηκε με τη γέννα της σκυλίτσας της: «Λύθηκε παρασκηνιακά, δε θέλω ίντριγκες»

Η ηθοποιός εξήγησε πως το θέμα λύθηκε ιδιωτικά - «Δε μου αρέσει το λαϊκό δικαστήριο»

Διαβάστε το στο

Λασκαράκη: Απαντά πρώτη φορά μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τη γέννα των κουταβιών

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πόλεμο που δέχτηκε πριν από λίγο καιρό στα social media, όταν το σκυλάκι της οικογένειας, η Ρόζα, γέννησε πολλά κουτάβια.

Διαβάστε το στο

Βάσω Λασκαράκη: Απάντησε πρώτη φορά για τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά τη φωτογραφία με τα κουτάβια

Μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε σάλο και κύμα σχολίων. Η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν η ίδια να έχει στην αγκαλιά της δυο από τα κουτάβια που γέννησε το σκυλάκι του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου. Η Βάσω Λασκαράκη δεν έκανε κάποιο δημόσιο σχόλιο ύστερα από τον σάλο που δημιουργήθηκε και εξήγησε το πρωί της Τρίτης (28/12) στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» γιατί προτίμησε την σιωπή. «Δεν ήθελα να πάρω θέση δημόσια και δεν πιστεύω ότι όλα είναι για να κρίνονται δημόσια. Ότι είναι το λύνω ιδιωτικά, γιατί δεν μου αρέσει το λαϊκό δικαστήριο. Απεχθάνομαι τις ίντριγκες και τα μπερδέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βάσω Λασκαράκη: Απαντά για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τα κουτάβια

«Δεν ήθελα να πάρω θέση δημόσια και δεν πιστεύω ότι όλα είναι για να κρίνονται δημόσια. Ότι είναι το λύνω ιδιωτικά, γιατί δεν μου αρέσει το λαϊκό δικαστήριο. Απεχθάνομαι τις ίντριγκες και τα μπερδέματα. Δεν στενοχωρήθηκα, αλλά ξαφνιάστηκα και λύθηκε παρασκηνιακά το θέμα. Κάποιοι άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μου. Είναι κάτι που προτιμώ να μείνει εκτός, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Βάσω Λασκαράκη απαντά για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τα κουτάβια

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για όλα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην […] The post Η Βάσω Λασκαράκη απαντά για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τα κουτάβια appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βάσω Λασκαράκη: Απαντά πρώτη φορά μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τη γέννα των κουταβιών

«Λύθηκε παρασκηνιακά»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Βάσω Λασκαράκη: Απαντά πρώτη φορά για τον σάλο που προέκυψε με τα κουτάβια

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τον πόλεμο που δέχτηκε πριν από λίγο καιρό στα social media η ίδια και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος με αφορμή τη γέννα της Ρόζας, του σκυλιού της οικογένειας που γέννησε πολλά κουτάβια. Η γέννηση των κουταβιών προκάλεσε αντιδράσεις στους φιλόζωους και μάλιστα, γνωστοί άνθρωπο της ελληνικής showbiz αποφάσισαν να εκφράσουν […] The post Βάσω Λασκαράκη: Απαντά πρώτη φορά για τον σάλο που προέκυψε με τα κουτάβια appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»