Κώστας Φραγκολιάς: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του Δώρα

18:38 - 28/12/2021

Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό της αγαπημένης του Δώρας Πατσιώτη, βιώνει τα τελευταία πέντε χρόνια ο Κώστας Φραγκολιάς. Οι δυο τους είναι αχώριστοι αν...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Φραγκολιάς: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του Δώρα

Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό της αγαπημένης του Δώρας Πατσιώτη...

Διαβάστε το στο Zougla

Κωνσταντίνος Καζάκος: Νέα δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του Βασιλική Μακρή

O Κωνσταντίνος Καζάκος τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 25χρονης χορεύτριας, Βασιλικής To άρθρο Κωνσταντίνος Καζάκος: Νέα δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του Βασιλική Μακρή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κώστας Φραγκολιάς: Για φαγητό με τη σύντροφό του, Δώρα

Ο Κώστας Φραγκολιάς βρίσκεται στην πρωινή παρέα του Happy Day αλλά λίγες εβδομάδες νωρίτερα ξεδίπλωσε μέσα από το J2US ένα ακόμα ταλέντο του. Μπορεί να ήταν αυτός που αποχώρησε από το 4ο live του φαντασμαγορικού σόου του Alpha αλλά κέρδισε τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής. Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του J2US, που θα ενώσει ξανά όλους τους […] The post Κώστας Φραγκολιάς: Για φαγητό με τη σύντροφό του, Δώρα appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»