Η αποκάλυψη της Νικόλ Κίντμαν: Γύρισε η ίδια, χωρίς κασκαντέρ, την σκηνή της αυτοκτονίας της Βιρτζίνια Γουλφ στο «Hours»

22:18 - 28/12/2021

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας - Είχε ταυτιστεί τόσο με την ηρωίδα της, που γύρισε χωρίς κασκαντέρ την σκηνή της αυτοκτονίας στο ποτάμι, αψηφώντας τον κίνδυνο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αποκάλυψη της Νικόλ Κίντμαν: Γύρισε η ίδια, χωρίς κασκαντέρ, την σκηνή της αυτοκτονίας της Βιρτζίνια Γουλφ στο «Hours»

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας. Είχε ταυτιστεί τόσο με την ηρωίδα της, που γύρισε χωρίς κασκαντέρ την σκηνή της αυτοκτονίας στο ποτάμι, αψηφώντας τον κίνδυνο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Αποκαλυπτική η Νικόλ Κίντμαν: Γύρισε η ίδια την σκηνή της αυτοκτονίας της Βιρτζίνια Γουλφ στο «Hours»

Αποκαλυπτική ήταν η Νικόλ Κίντμαν στη νέα της συνέντευξη στο BBC, καθώς μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη. Την περίοδο των γυρισμάτων της δραματικής ταινίας The Hours, όπου η ηθοποιός υποδυόταν την Βιρτζίνια Γουλφ, μία γυναίκα με αυτοκτονικές τάσεις, η ψυχοσύνθεση της ίδιας δεν απείχε κατά πολύ από αυτή του ρόλου της. Όπως εξήγησε η 54χρονη σταρ στην εκπομπή The Cultural Life, εκείνη την περίοδο ήταν αρκετά ευάλωτη, καθώς επρόκειτο για τον πρώτο της ρόλο μετά το διαζύγιο με τον Τομ Κρουζ. «Είχα μπει μέσα στην ηρωίδα μου, ένιωσα ότι ταυτίζομαι μαζί της. Δεν έλαβα ποτέ υπόψιν μου τους κινδύνους, που εγκυμονούσε όλη αυτή η ταύτιση», εξήγησε αρχικά η ηθοποιός.  

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων