#Νικόλ Κίντμαν

Nicole Kidman: «Έχω πολύ γεμάτη ζωή με τους ανθρώπους που αγαπώ»

thebest.gr
Η πολυβραβευμένη ηθοποιός, κάτοχος Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για το φιλμ «Ώρες», Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού «Elle» του τεύχους Impact Issue του Απριλίου 2024 και εντυπωσιάζει.
02:00 22/03/2024

«Εννέα άγνωστοι»: Η νέα συγκλονιστική σειρά μυστηρίου με τη Νικόλ Κίντμαν έρχεται στην ΕΡΤ

Newsit
Η συγκλονιστική δραματική σειρά μυστηρίου, «Εννέα άγνωστοι» (Nine Perfect Strangers), που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Liane Moriarty, με πρωταγωνίστρια τη Νικόλ Κίντμαν και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, όπως οι Μελίσα Μακάρθι, Μάικλ Σάνον, Λουκ Έβανς, Ρεγκίνα Χολ, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, στις 00:50. Μυστήριο, ανατροπές, υποβλητική ατμόσφαιρα και υποδειγματικές ερμηνείες ... Περισσότερα To άρθρο «Εννέα άγνωστοι»: Η νέα συγκλονιστική σειρά μυστηρίου με τη Νικόλ Κίντμαν έρχεται στην ΕΡΤ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 04/02/2024

Η Νικόλ Κίντμαν όπως δεν την έχουμε ξαναδεί – Εντυπωσιακές φωτογραφίες

in.gr
Η Νικόλ Κίντμαν σε μία άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση για τη Vogue.
14:00 25/01/2024

Το εκθαμβωτικό φόρεμα με cut outs της Νικόλ Κίντμαν στην πρεμιέρα της σειράς που πρωταγωνιστεί

Newsbeast.gr
Για ακόμα μια φορά, η Νικόλ Κίντμαν έκανε μια statement εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί «Expats». Λαμπερή και με ελαφρύ μακιγιάζ, η Κίντμαν επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με cut outs για να ξεχωρίσει. Η Κίντμαν πόζαρε στις κάμερες των φωτογράφων χαμογελώντας και δείχνοντας ευδιάθετη. Η ηθοποιός συνδύασε την εμφάνισή της με μαύρες γόβες και διαμαντένια εξασουάρ. Δείτε φωτογραφίες: Το «Expats», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Κίντμαν, διαδραματίζεται στο ζωντανό και ταραχώδες μωσαϊκό του Χονγκ Κονγκ του 2014. Επικεντρώνεται σε τρεις Αμερικανίδες – τη Μάργκαρετ (Νικόλ Κίντμαν), τη Χίλαρι (Σαράγιου Μπλου) και τη Μέρσι (Τζι Γιονγκ Γιου) – των οποίων οι ζωές διασταυρώνο
15:00 22/01/2024

«Baby girl»: Ο νέος πρωταγωνιστικός ρόλος της Νικόλ Κίντμαν

patrasevents.gr
Στις 5 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα
04:53 25/11/2023

«Babygirl»: Η Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνιστεί σε ερωτικό θρίλερ της Χαλίνα Ρέιν

Newsit
«Babygirl» είναι ο τίτλος της νέας ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Νικόλ Κίντμαν. Πρόκειται για ένα ερωτικό θρίλερ που «υπογράφει» η Χαλίνα Ρέιν. Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του στούντιο A24, το «Babygirl», με την Νικόλ Κίντμαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αρχίσουν στις 5 Δεκεμβρίου. Το ερωτικό θρίλερ σκηνοθετεί η Ολλανδή ηθοποιός και σεναριογράφος, ... Περισσότερα To άρθρο «Babygirl»: Η Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνιστεί σε ερωτικό θρίλερ της Χαλίνα Ρέιν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 23/11/2023

«Babygirl»: Ο νέος πρωταγωνιστικός ρόλος της Νικόλ Κίντμαν σε σκηνοθεσία Χαλίνα Ρέιν

neolaia.gr
Πρόκειται για την δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της Ρέιν για την οποία έχει αναλάβει και το σενάριο μετά το «Bodies Bodies Bodies» το 2022.
15:46 23/11/2023

Celebrities σε Ιόνιο και Αιγαίο: Ποιους είδαμε - Τα νησιά που λάτρεψαν

ieidiseis.gr
Πόλος έλξης ήταν και το φετινό καλοκαίρι τα Ελληνικά θέρετρα για τους celebrities.Celebrities θα δεις όπου γυρίσεις να κοιτάξεις φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Από τα νησιά του Ιονίου και τα μεγάλα θέρετρα της Πελοπονήσου κι από τις μικρές Κυκλάδες μέχρι την Χαλκιδική. Χολιγουντιανοί σταρ, αθλητές παγκοσμίου φήμης και μοντέλα από τα διεθνή catwalk έκαναν ένα πέρασμα από τις Ελληνικές παραλίες και δεν έμειναν μόνο σε Μύκονο και Σαντορίνη. Για παράδειγμα ο Μόργκαν Φρίμαν, που εξέπληξε με την παρουσία του στους Παξούς. Ο μεγάλος ηθοποιός προτίμησε το νησί του Maestro για τις διακοπές του κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Ενώ και η Νικόλ Κίντμαν έκανε και πάλι την εμφάνισή της στο μικρό γραφικό νησί το
19:46 02/08/2023

Η Νικόλ Κίντμαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα

okmag.gr
Για ακόμα ένα καλοκαίρι η Νικόλ Κίντμαν επέλεξε την Ελλάδα για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Η σταρ του Χόλιγουντ μαζί με τον σύζυγός της Κιθ Έρμπαν βρίσκονται στη χώρα μας σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου στη Real Life. Το ζευγάρι μαζί με τις δύο κόρες τους επέλεξαν τους Αντίπαξους. […] The post Η Νικόλ Κίντμαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα appeared first on OK! Magazine.
18:58 23/07/2023

Η Νικόλ Κίντμαν στην Ελλάδα: Ποιο νησί επέλεξε για τις διακοπές της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η ξεχωριστή ομορφιά της Ελλάδας μάγεψε για ακόμα ένα καλοκαίρι διάσημες προσωπικότητες από το εξωτερικό. Τραγουδιστές, To άρθρο Η Νικόλ Κίντμαν στην Ελλάδα: Ποιο νησί επέλεξε για τις διακοπές της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 23/07/2023

Μet Gala 2023: Η Nικόλ Κίντμαν με την ίδια δημιουργία Chanel 19 χρόνια μετά

okmag.gr
Το φαντασμαγορικό Met Gala πραγματοποιήθηκε την Πρωτομαγιά στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης. Το φετινό θέμα του γκαλά ήταν Karl Lagerfeld: A Line of Beauty, αποδίδοντας φόρο τιμής στον «Κάιζερ της μόδας» που έφυγε από τη ζωή το 2019. Η Νικόλ Κίντμαν και ο σύζυγός της, Κιθ Έρμπαν περπάτησαν δίπλα δίπλα στο κόκκινο χαλί […] The post Μet Gala 2023: Η Nικόλ Κίντμαν με την ίδια δημιουργία Chanel 19 χρόνια μετά appeared first on OK! Magazine.
12:16 11/05/2023

Έλαμψε η Νικόλ Κίντμαν στο Met Gala με μία διάσημη δημιουργία του Λάγκερφελντ από το 2004

Newsbeast.gr
Η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) ήταν μία από τις διάσημες καλεσμένες στο Met Gala που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Απέτισε φόρο τιμής στον εμβληματικό σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ(Karl Lagerfeld), επιλέγοντας ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής του 2004 από τον οίκο Chanel. Αξίζει να σημειωθεί ότι το είχε φορέσει στη διαφημιστική καμπάνια για το διάσημο άρωμά του. «Έχω τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τις πρόβες με τον Kαρλ στο ατελιέ», είπε η ηθοποιός στη Vogue. «Θυμάμαι το γέλιο του όταν σχεδίασε για πρώτη φορά το φόρεμα και μου έδωσε το σκίτσο. Πάντα με έκανε να γελάω. Σχεδίασε πολλά φορέματα για μένα, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό». Στο διαφημιστικό σποτ των 180 δευτερολέπτων, σε σκηνοθ
10:14 02/05/2023

Η Νικόλ Κίντμαν στη νέα μίνι σειρά του Netflix

ProtoThema.gr
Ο τίτλος της σειράς είναι «The Perfect Couple» και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ελιν Χίλντερμπραντ
19:58 03/04/2023

Photograph 51: Ένα ιστορικό πρόσωπο και μια αληθινή ιστορία προς σκέψη

naftemporiki.gr
Το πολυβραβευμένο έργο της Anna Ziegler, μετά τη θριαμβευτική του πορεία στο West End του Λονδίνου (βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου για την Νικόλ Κίντμαν) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα… Photograph 51: Ένα ιστορικό πρόσωπο και μια αληθινή ιστορία προς σκέψη - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11:52 28/03/2023

Άγρια Όργια αδελφότητας: Η μεταμφίεση, οι ημίγυμνες γυναίκες και οι κωδικοί για την «τελετή» με αντίτιμο 250 ευρώ

empisteutiko.gr
Σκηνές από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, με τους Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν, εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα, με τα μέλη μυστικής σεξουαλικής αδελφότητας να επιδίδονται σε νύχτα ακολασίας στη «νύχτα της μυστικής συνάντησης», όπως την αποκάλεσαν, καλώντας τα πιο πιστά της μέλη στην «τελετή του ιερού γάμου». Και όλα αυτά με ειδική […] The post Άγρια Όργια αδελφότητας: Η μεταμφίεση, οι ημίγυμνες γυναίκες και οι κωδικοί για την «τελετή» με αντίτιμο 250 ευρώ appeared first on Empisteutiko.gr.
17:10 19/03/2023

Η Νικόλ Κίντμαν κουνάει τα μαλλιά της στα Όσκαρ και πεταλούδες χορεύουν στα σόσιαλ

in.gr
Η Νικόλ Κίντμαν τρελαίνει τους θαυμαστές της καθώς κουνάει ποζάροντας τα μαλλιά της, κοιτώντας άγρια στην κάμερα ενώ στέκεται στο χαλί των Όσκαρ δημιουργώντας απανωτά viral βίντεο.
16:10 14/03/2023

Ήταν μεθυσμένη η Νικόλ Κίντμαν στα Όσκαρ; (video)

lykavitos.gr
Η Νικόλ Κίντμαν έδειχνε πολύ όμορφη στην απονομή των Όσκαρ στο Λος Άντζελες την Κυριακή με ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτες από τον οίκο Armani Privé.
15:16 14/03/2023

Όσκαρ 2023: Η Νικόλ Κίντμαν ήταν μεθυσμένη; – Χαμός στο Twitter με τα καμώματα της ηθοποιού

eleftherostypos.gr
Όσκαρ 2023: Θύελλα σχολίων προκάλεσε η – κατά τ’άλλα πολύ κομψή- ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν με την εμφάνισή της στο χαλί των βραβείων Όσκαρ, αφού οι πόζες και οι γκριμάτσες της έκαναν πολύ κόσμο να πιστέψει ότι ήταν μεθυσμένη. Η χολιγουντιανή σταρ ήταν ασυνήθιστα χαλαρή στο πλευρό του συζύγου της Κιθ Έρμπαν. Χαχάνιζε, πόζαρε περίεργα στον […] Το άρθρο Όσκαρ 2023: Η Νικόλ Κίντμαν ήταν μεθυσμένη; – Χαμός στο Twitter με τα καμώματα της ηθοποιού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:52 14/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load