Εμπαπέ: «Θέλω να κατακτήσω το Champions League με την Παρί»

22:30 - 28/12/2021

Ο Γάλλος άσσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, δήλωσε ότι θέλει να κατακτήσει κάθε τρόπαιο που διεκδικεί φέτος, συμπεριλαμβανομένου και του Champions League.Αποφασισμένος να «γεμίσει» την τροπαιοθήκη του είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο CNN στο Ντουμπάι και μίλησε αναφορικά με τους στόχους του, βάζοντας ένα οριστικό τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να «μετακομίζει» στην Μαδρίτη για την Ρεάλ. Στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο. «Θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσω το Champions League, το πρωτάθλημα Γαλλίας και το Κύπελλο. Να δώσω την απόλυτη ικανοποίηση στους οπαδούς, διότι το αξίζουν», είπε αρχικά ο Γάλλος άσσος ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πάρει Ευρωπαϊκή διάκριση

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εμπαπέ: “Δεν θα πάω στη Ρεάλ τον Γενάρη – Θέλω να κερδίσω το Champions League με την Παρί”

❗❗⚽⚽Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε πως στην παρούσα φάση δεν τον απασχολεί το μέλλον του Continue reading Εμπαπέ: “Δεν θα πάω στη Ρεάλ τον Γενάρη – Θέλω να κερδίσω το Champions League με την Παρί” at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά