Θέμης Αδαμαντίδης: «Προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο»

09:24 - 29/12/2021

Ο Θέμης Αδαμαντίδης στον τελικό του Just The 2 Of Us θα τραγουδήσει παρέα με τον Κώστα Φραγκολιά. «Στον τελικό […] The post Θέμης Αδαμαντίδης: «Προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Θέμης Αδαμαντίδης για το ντουέτο με τη Βανδή στο J2US: «Προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο από το να πέσω εγώ»

Τη στιγμή που τραγουδούσε τη μεγάλη του επιτυχία «Μα πού να πάω» με τη Δέσποινα Βανδή, το μικρόφωνο του έπεσε από τα χέρια 

Διαβάστε το στο

Θ. Αδαμαντίδης: Προτίμησα να μου πέσει το μικρόφωνο από το να πέσω εγώ

Διαβάστε το στο

Ο Θέμης Αδαμαντίδης: «Προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο από το να πέσω εγώ»

Στην πολυσυζητημένη εμφάνισή του στην σκηνή του J2US την βραδιά του ημιτελικού, αναφέρθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: Η απάντησή του για το μικρόφωνο που του έπεσε

«Στον τελικό του J2US θα πω με τον Κώστα Φραγκολιά ένα κλασικό τραγούδι, το Περασμένες μου αγάπες. Με τον Κώστα γνωριζόμαστε από πολύ παλιά και περνάμε πολύ καλά», τόνισε στην εκπομπή Happy Day. Ο τραγουδιστής απάντησε και για την προηγούμενη εμφάνισή του με την Δέσποινα Βανδή και το στιγμιότυπο που του έπεσε το μικρόφωνο από […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θέμης Αδαμαντίδης για το… ατύχημα στη σκηνή του J2US: «Προτίμησα να πέσει το μικρόφωνο από το να πέσω εγώ» (Video)

Το στιγμιότυπο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ενώ το σχετικό βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Θέμης Αδαμαντίδης για το ντουέτο με τη Βανδή στο J2US: «Προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο από το να πέσω εγώ»

Τη στιγμή που τραγουδούσε τη μεγάλη του επιτυχία «Μα πού να πάω» με τη Δέσποινα Βανδή, το μικρόφωνο του έπεσε από τα χέρια Το άρθρο Ο Θέμης Αδαμαντίδης για το ντουέτο με τη Βανδή στο J2US: «Προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο από το να πέσω εγώ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

J2US - Θ.Αδαμαντίδης για ντουέτο με Δ.Βανδή: «Προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο από το να πέσω εγώ»

Ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, μιλώντας στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη εμφάνισή του στην σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στο stage του λαμπερού show, όμως την στιγμή που τραγουδούσε μαζί της τη μεγάλη του επιτυχία «Μα πού να πάω», το μικρόφωνο του έπεσε από τα χέρια. «Δεν πήγα να γλιστρήσω, απλώς προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο και όχι να πέσω εγώ, δεν πέφτω εύκολα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Για το ντουέτο που ετοιμάζει με τον Κώστα Φραγκολιά, ο τραγουδιστής είπε: «Στον τελικό του J2US θα πω με τον Κώστα Φραγκολιά ένα κλασικό τραγούδι, το Περασμένες μου αγάπες. Με τον Κώστα γνωριζόμαστε απ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Θέμης Αδαμαντίδης για το ντουέτο με τη Βανδή στο J2US: «Προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο από το να πέσω εγώ»

Στην πολυσυζητημένη εμφάνισή του στην σκηνή του J2US την βραδιά του ημιτελικού, αναφέρθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στο stage του λαμπερού show, όμως την στιγμή που τραγουδούσε μαζί της τη μεγάλη του επιτυχία «Μα πού να πάω», το μικρόφωνο του έπεσε από τα χέρια. J2US – Θέμη Αδαμαντίδης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θέμης Αδαμαντίδης – J2US: «Προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο από το να πέσω εγώ»

Στην πολυσυζητημένη εμφάνισή του στην σκηνή του J2US την βραδιά του ημιτελικού, αναφέρθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Προτίμησα να πέσει το μικρόφωνο απ’ το να πέσω εγώ» (vids)

Ο τραγουδιστής μίλησε για το περιστατικό στη σκηνή του J2US Ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη στη σκηνή του J2US…

Διαβάστε το στο politik.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν πήγα να γλιστρήσω, απλώς προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο. Όχι να πέσω εγώ, δεν πέφτω εύκολα μην ανησυχείτε».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

"Δεν πήγα να γλιστρήσω", δηλώνει ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο