Μιχάλης Μητρούσης: Η εξομολόγηση για την κατά 20χρόνια νεότερη σύντροφό του – «Με ανανεώνει»

11:24 - 29/12/2021

Ο Μιχάλης Μητρούσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς είναι To άρθρο Μιχάλης Μητρούσης: Η εξομολόγηση για την κατά 20χρόνια νεότερη σύντροφό του – «Με ανανεώνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Μιχάλης Μητρούσης μιλάει για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του: «Με ανανεώνει»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης...

Διαβάστε το στο Zougla

O Μιχάλης Μητρούσης μιλάει για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του: «Με ανανεώνει»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης, ο οποίος αποκάλυψε πως νιώθει που μοιράζεται τη σκηνή με την κόρη του, ενώ μίλησε και...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μιχάλης Μητρούσης: «Η σύντροφός μου είναι περίπου 20 χρόνια νεότερη και με ανανεώνει»

Ο Μιχάλης Μητρούσης μίλησε στο MEGA Καλημέρα για το πώς είναι το να μοιράζεται τη σκηνή με την κόρη του, […] The post Μιχάλης Μητρούσης: «Η σύντροφός μου είναι περίπου 20 χρόνια νεότερη και με ανανεώνει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μιχάλης Μητρούσης: «H σύντροφός μου είναι 20 χρόνια νεότερη και με ανανεώνει» (Video)

«Δε με ενδιαφέρει καμία ηλικία. Είμαστε μαζί τρία χρόνια και ερωτευμένοι»

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της