Αφοπλιστικός Λουτσέσκου: «Είμαι στον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ καλά»

13:52 - 29/12/2021

Στο αεροδρόμιο περίμεναν τον Ράζβαν Λουτσέσκου δημοσιογράφοι από την Ρουμανία, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να είναι φανερά εκνευρισμένος. Συγκεκριμένα δημοσιογράφοι προσπάθησαν να τον ρωτήσουν εκ νέου αν μένει ελεύθερος…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουτσέσκου: «Είμαι στον ΠΑΟΚ, έχω πλάνο τριετίας»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου με δηλώσεις του στη Ρουμανία ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει η Εθνική, λέγοντας πως έχει πλάνο τριών ετών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Φοβερές ατάκες Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ και εθνική Ρουμανίας

Φοβερές ατάκες Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ και εθνική Ρουμανίας 29/12/2021 Λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα, ο Τύπος της Ρουμανίας περίμενε τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο αεροδρόμιο προκειμένου να τον ρωτήσει για την Εθνική ομάδα της χώρας, επικεντρώνοντας τη συζήτηση στη συνάντηση που είχε τον Νοέμβριο με τον πρόεδρο της ρουμανικής ομοσπονδίας. Εκνευρισμένος ο 53χρονος κόουτς του ΠΑΟΚ έδωσε μια ακόμη αφοπλιστική απάντηση, τονίζοντας πως δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει καμία εθνική ομάδα αυτή τη στιγμή, όπως δήλωσε αντίστοιχα ο πατέρας του προ ημερών: «Δεν είναι δικό σου πρόβλημα! Εφόσον είναι θέμα της ιδιωτικής μου ζωής, δεν είναι δικό σου θέμα. Όταν συναντάς ανθρώπο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά