Κόνι Μεταξά: Τα πρώτα λόγια μετά τη διάγνωση με κορονοϊό για δεύτερη φορά – Τι συμπτώματα έχει;
17:44 - 29/12/2021
Η Κόνι Μεταξά το απόγευμα της Τετάρτης 29/12 αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο
To άρθρο Κόνι Μεταξά: Τα πρώτα λόγια μετά τη διάγνωση με κορονοϊό για δεύτερη φορά – Τι συμπτώματα έχει; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα λόγια μετά τη διάγνωση με κοροναϊό
Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στα Instagram Stories της, όπου γνωστοποίησε το πώς έμαθε ότι νοσεί από Covid-19, ενώ αποκάλυψε και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.
Διαβάστε το στο Κόνι Μεταξά: Τα πρώτα λόγια μετά τη διάγνωση με κορονοϊό για δεύτερη φορά
Η Κόνι Μεταξά σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Live News, μίλησε για το γεγονός πως κόλλησε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες, ενώ περιέγραψε και ποια συμπτώματα την ταλαιπωρούν. «Εγώ πριν από ενάμισι μήνα το ξαναπέρασα. Διαφορετικό τελείως, δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αν έχω κάποια μετάλλαξη. Τώρα το έχω ξανά, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚόνι Μεταξά: Κόλλησε κορονοϊό δεύτερη φορά - Τι συμπτώματα έχει
Η Κόνι Μεταξά νόσησε ξανά με κορονοϊό, μέσα σε διάστημα δύο μηνών.Η Κόνι Μεταξά νοσεί για δεύτερη φορά με κορονοϊό και μάλιστα κόλλησε σε διάστημα δύο μηνών, από την πρώτη φορά που διαγνώστηκε με τον ιό. Η γνωστή τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή, μίλησε στο Mega και αναφέρθηκε στη περιπέτεια της υγείας της, ενώ περιέγραψε και τα συμπτώματα που εμφάνισε. «Εγώ πριν από ενάμιση μήνα ξαναπέρασα κορονοϊό. Διαφορετικό τελείως, δεν ξέρω ποια μετάλλαξη είχα. Το πέρασα δύσκολα. Τώρα είμαι ξανά θετική στον κορονοϊό, έχω χαμηλό ιικό φορτίο, όπως μου είπε ο γιατρός. Το μόνο που έχω, είναι βήχα, ο οποίος με ταλαιπωρεί πολύ τη νύχτα, αλλά δεν έχω κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, πρόσθεσε
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr