Βίκυ Κάβουρα: «Δεν πέρασα καλά στο DWTS, υπήρχαν άνθρωποι που δεν με συμπαθούσαν»
15:42 - 30/12/2021
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Βίκυ Κάβουρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το DWTS […]
The post Βίκυ Κάβουρα: «Δεν πέρασα καλά στο DWTS, υπήρχαν άνθρωποι που δεν με συμπαθούσαν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Κάβουρα: Δεν πέρασα καλά στο DWTS – Υπήρχαν άνθρωποι εκεί που μου το έβγαλαν ξινό
Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε την Πέμπτη (30/12) στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το DWTS, στο οποίο δεν πέρασε καλά, εξηγώντας και τους λόγους για την άσχημή της εμπειρία, ενώ αναφέρθηκε και στον Παντελή Καναράκη με τον οποίο δεν έχει καμιά επαφή, ύστερα από την αποχώρησή της από την παράσταση, στην οποία θα έπαιζε. Η ηθοποιός αρχικά δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα φέτος για μένα είναι… τρομερά, νομίζω όμως ότι έχουμε μπει στην αρχή του τέλους. Αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι ότι θα περάσω τη γιορτή μου μόνη μου. Σε όλη μου τη ζωή σχεδίαζα για να μου φύγουν τα νεύρα. Και τις περισσότερες φορές σχεδίαζα εσώρουχα, μαγιό. Έτσι αποφάσισα πέρυσι που βρέθηκα
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr