Στίβος: Ο Τεντόγλου στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης του μήκους

17:40 - 30/12/2021

Στίβος: Ο Τεντόγλου στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης του μήκους 30/12/2021 Στην κορυφή του ranking στο μήκος ανδρών ολοκληρώνεται το 2021 για τον Μίλτο Τεντόγλου. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος πραγματοποίησε για εξαιρετική σεζόν. Εκτός το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο με επίδοση 8.41 μέτρα, ο Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν με 8.35 μέτρα. Ο αθλητής από τα Γρεβενά είχε και την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο με 8.60 που σημείωσε στο μίτινγκ της Καλλιθέας. Στη δεύτερη θέση του ranking στο μήκος βρίσκεται ο ασημένιος Ολυμπιονίκης Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία και την πρώτη τριάδα συμπλ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίλτος Τεντόγλου: Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο μήκος

Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου είναι στην κορυφή στο μήκος της τελευταίας λίστας που ανακοίνωσε η World Athletics.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μίλτος Τεντόγλου: Στην κορυφή του κόσμου! Πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη στο μήκος

Μίλτος Τεντόγλου: Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο μήκος βρίσκεται ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μίλτος Τεντόγλου: Στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο μήκος

Το 2021 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για τον Μίλτο Τεντόγλου αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και αποχαιρετάει τη χρονιά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, όπως ανακοίνωσε η World Athletics. Αυτά, όμως, δεν είναι τα μοναδικά ευχάριστα νέα για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι στο Νο2 παγκοσμίως στο βάδην και η Κατερίνα Στεφανίδη στο Νο3 στο άλμα επί κοντώ. Ο Τεντόγλου είχε τρελάνει την Ελλάδα με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Τόκιο, πετυχαίνοντας το ανώτερο που μπορεί να πετύχει ένας αθλητής. Δεν προκαλεί έκπληξη, επομένως, το γεγονός ότι στην τελευταία λίσταπου ανακοίνωσε η World Athletics για το 2021, ο Έλληνα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Τεντόγλου στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του μήκους

Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του μήκους για το 2021 βρίσκεται ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά τη σημερινή (30/12) ανακοίνωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου (World Atletics). Με ακόμη μία σπουδαία διάκριση κλείνει το έτος για τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, ενώ στο βάδην η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη βρίσκεται στην 2η θέση... The post Ο Τεντόγλου στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του μήκους appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μίλτος Τεντόγλου: Ο Έλληνας άλτης κατέκτησε το “Έβερεστ” της παγκόσμιας κατάταξης του μήκους

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε ακόμη μία σημαντική διάκριση στο παγκόσμιο

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Μίλτος Τεντόγλου: Πέταξε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης- Δείτε τους αθλητές μας στην 1η 100άδα του κόσμου

Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του μήκους για το 2021 βρίσκεται ο Μίλτος Τεντόγλου - Οι αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας που βρέθηκαν μέσα στην πρώτη 100άδα. Το άρθρο Μίλτος Τεντόγλου: Πέταξε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης- Δείτε τους αθλητές μας στην 1η 100άδα του κόσμου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Μίλτος Τεντόγλου: Στην κορυφή του κόσμου - Πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη στο μήκος

Μίλτος Τεντόγλου: Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο μήκος…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μίλτος Τεντόγλου: Πέταξε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης

Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του μήκους για το 2021 βρίσκεται ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά τη σημερινή (30/12) ανακοίνωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Τεντόγλου: Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του μήκους

Οι αθλητές και αθλήτριες της χώρας που βρέθηκαν μέσα στην πρώτη 100άδα

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μίλτος Τεντόγλου: Πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη στο μήκος

Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο μήκος βρίσκεται ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο. Η World Athletics παρουσίασε την τελική βαθμολογία για το 2021, με τον Τεντόγλου να είναι στην κορυφή στο αγώνισμα του, αλλά και στην 42η θέση της συνολικής βαθμολογίας. Επίσης, σε αυτή (βλ. συνολική βαθμολογία) βρίσκεται μια ακόμη ελληνική παρουσία, η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία είναι στην 46η θέση και στην τρίτη του επί κοντώ. Συνολικά, 46 αθλητές (26 γυναίκες και 20 άντρες) από τη χώρα μας βρίσκονται στο Top-100 των αγωνισμάτων τους. The post Μίλτος Τεντόγλου: Πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη στο μήκος appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»