#Εμμανουήλ Καραλής

Εμμανουήλ Καραλής: Το αγόρι που νίκησε τα τέρατα

documentonews.gr
Την ίδια ώρα που η φίλαθλη (και μη) Ελλάδα πανηγύριζε στο πλευρό του και μοιραζόταν το φως που αναβλύζει από… Το άρθρο Εμμανουήλ Καραλής: Το αγόρι που νίκησε τα τέρατα εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
08:09 15/03/2024

Απόθεωση για τον Εμμανουήλ Καραλή στο αεροδρόμιο! Τον σήκωσαν στα χέρια με το χάλκινο μετάλλιο (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Απόθεωση για τον Εμμανουήλ Καραλή στο αεροδρόμιο! Τον σήκωσαν στα χέρια με το χάλκινο μετάλλιο (ΦΩΤΟ) 04/03/2024 Πριν από λίγη ώρα έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Εμμανουήλ Καραλής, έχοντας στις αποσκευές του το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη. Εκεί τον περίμεναν κάποιοι φίλοι του, που τον αποθέωσαν, όπως και η πρόεδρος τους ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.  
23:46 04/03/2024

Καραλής: Η αγκαλιά του Τεντόγλου και η έκπληξη στο ξενοδοχείο

tovima
Ο Εμμανουήλ Καραλής κέρδισε το χάλκινο στη Γλασκώβη και μια θέση σε βάθρο Παγκοσμίου για πρώτη φορά στην καριέρα του - Η αγκαλιά του χρυσού Τεντόγλου στο ξενοδοχείο.
11:00 04/03/2024

Εμμανουήλ Καραλής: «Χάλκινος» στη Γλασκώβη – Για πρώτη φορά σε βάθρο παγκοσμίου ο Έλληνας άλτης

neolaia.gr
Για πρώτη φορά σε βάθρο παγκοσμίου ο Εμμανουήλ Καραλής με άμα στα 5,85μ. στο επί κοντώ.
08:46 04/03/2024

Εμμανουήλ Καραλής: Η υποδοχή-έκπληξη της ελληνικής αποστολής και η αγκαλιά του Τεντόγλου (Video)

documentonews.gr
Ο Εμμανουήλ Καραλής έφτασε περιχαρής στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής στη Γλασκώβη, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο… Το άρθρο Εμμανουήλ Καραλής: Η υποδοχή-έκπληξη της ελληνικής αποστολής και η αγκαλιά του Τεντόγλου (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
08:09 04/03/2024

5 το πρωί: Τα μετάλλια της Ελλάδας στη Γλασκώβη – Αποκαλύψεις για «Σύμπραξη Εκδίκησης» – Διπλωματικό θρίλερ Γερμανίας, Ρωσίας

tovima
Τα 15 μετάλλια στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, έφτασε συνολικά η Ελλάδα με τις τεράστιες επιτυχίες των Τεντόγλου - Καραλή μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε για ακόμα μια φορά στην κορυφή του βάθρου κερδίζοντας το Σάββατο (2/3) το χρυσό μετάλλιο, στο άλμα εις μήκος με επίδοση στα 8,22 μ. Στη δεύτερη εθνική επιτυχία, ο Εμμανουήλ Καραλής κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ, με άλμα στα 5,85 μ.
06:00 04/03/2024

Με μια μεγάλη αγκαλιά υποδέχτηκε ο Τεντόγλου τον «χάλκινο» Καραλή

tilegrafimanews.gr
Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Γλασκόβης. Ο 24χρονος Έλληνας αθλητής ξεπέρασε τα 5,85 μ. και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο πίσω από τους Μόντο Ντουπλάντις (χρυσό με 6,05 μ.) και Σαμ Κέντρικς (ασημένιο με 5,90 μ.). Κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η ελληνική αποστολή, τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Αθλητές και προπονητές είχαν κρυφτεί πίσω από ένα μπάνερ της διοργάνωσης και εμφανίστηκαν όλοι μαζί μπροστά του ξαφνιάζοντάς τον. Ο Μίλτος Τεντόγλου που το Σάββατο είχε κατακτήσει το Χρυσό μετάλλιο, υποδέχθηκε τον Καραλή με μια μεγάλη αγκαλιά όπως και ο προπονητής Γιώ
03:46 04/03/2024

Καραλής: «Τώρα ξεκινάω να μαζεύω τα μετάλλια, αυτό είναι το πιο συναισθηματικό» (vid)

Gazzetta
Φόρεσε το χάλκινο μετάλλιο στον λαιμό του και τόνισε πως είναι το πιο συναισθηματικό μετάλλιο που έχει πάρει, ο Εμμανουήλ Καραλής.
02:00 04/03/2024

Καραλής στο Gazzetta: «Είχα έρθει με τη 13η επίδοση και πήρα χάλκινο, το αφιερώνω στη μαμά μου» (vid)

Gazzetta
Ευτυχισμένος, με τη σημαία στην αγκαλιά του και με ανυπομονησία να φορέσει το μετάλλιο στον λαιμό του, μίλησε στο Gazzetta ο Ελληνας πρωταθλητής Εμμανουήλ Καραλής.
01:00 04/03/2024

Εμμανουήλ Καραλής: Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου και το μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη

Newsit
Στον έβδομο ουρανό ο Εμμανουήλ Καραλής κατά τη διάρκεια της απονομής του χάλκινου μεταλλίου στο επί κοντώ στο παγκόσμιο κλειστού στίβου. Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ στο παγκόσμιο κλειστού στίβου κι έγραψε ιστορία, αφού αυτό ήταν το πρώτο μετάλλιο της καριέρας του σ’ αυτό το επίπεδο. Ο Έλληνας ... Περισσότερα To άρθρο Εμμανουήλ Καραλής: Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου και το μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 04/03/2024

Απίθανος Καραλής, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την κορυφαία φετινή του επίδοση στα 5,85μ. (+videos)

sportstonoto.gr
Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Απίθανος Εμμανουήλ Καραλής, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την κορυφαία φετινή του επίδοση στα 5,85μ. Ο απίθανος Εμμανουήλ Καραλής στον αγώνα της ζωής του. Ο Έλληνας άλτης κατάφερε να περάσει τα 5,85μ, που συνιστά την κορυφαία φετινή του επίδοση, και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου της Γλασκόβης. Ο Εμμανούλ […]
23:46 03/03/2024

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Χάλκινο μετάλλιο ο Καραλής [δείτε βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Το χάλκινο  μετάλλιο κέρδισε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου ο Εμανουήλ Καραλής. Ένα ακόμα μετάλλιο, μετά το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος, κατέκτησε η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Ο Εμμανουήλ Καραλής, περνώντας τα 5,85 μ.,  ύψος που ο μέγας Ντουπλάντις χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να περάσει, κέρδισε το μετάλλιο κάνοντας τη […] Το άρθρο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Χάλκινο μετάλλιο ο Καραλής [δείτε βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 03/03/2024

Ο Εμμανουήλ Καραλής σε έναν συγκλονιστικό τελικό πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Newsbeast.gr
Ο Εμμανουήλ Καραλής ανέβηκε στο παγκόσμιο βάθρο, κατακτώντας την 3η θέση, στον τελικό του επί κοντώ των ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης. Ο 24χρονος αθλητής μας έκανε έναν συγκλονιστικό τελικό και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, τρία χρόνια μετά την 4η του θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και λίγους μήνες πριν το κορυφαίο αθλητικού ραντεβού στο Παρίσι. Δείτε το άλμα που του έδωσε το χάλκινο μετάλλιο
23:00 03/03/2024

Έκτος στη Γαλλία ο Καραλής μία εβδομάδα πριν το παγκόσμιο κλειστού της Γλασκώβης

aek1924.gr
Την 6η θέση, στον 8ο χειμερινό αγώνα της σεζόν, πήρε ο Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινγκ του επί κοντώ που διεξήχθη στη γαλλική πόλη Ρουέν. Ο Έλληνας πρωταθλητής υπερέβη τα 5.53μ και πλέον το μυαλό του στρέφεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκόβης, που ξεκινά σε μια εβδομάδα από σήμερα. Ο 25χρονος άλτης ξεπέρασε με […] The post Έκτος στη Γαλλία ο Καραλής μία εβδομάδα πριν το παγκόσμιο κλειστού της Γλασκώβης appeared first on AEK1924.gr.
23:37 24/02/2024

Καραλής: Έστειλε μήνυμα στήριξης φορώντας σύμβολο της ΛΟΑΤ+ κοινότητας στον αγώνα του

Gazzetta
Μήνυμα στήριξης έστειλε ο Εμμανουήλ Καραλής φορώντας ένα σύμβολο στα χρώματα της σημαίας της ΛΟΑΤ+ κοινότητας.
11:00 19/02/2024

«Πέταξε» στα 8.26μ ο Τεντόγλου πριν τον Παγκόσμιο

lamianow.gr
Μπροστά σε 8.000 χιλιάδες φίλους του στίβου και σε εκατοντάδες παιδιά που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν το 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ο Μίλτος Τεντόγλου, πραγματοποίησε μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση. Οαθλητής του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του στο τριπλούν με 7.82 μέτρα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2023 πέτυχε στη συνέχεια 8.09μ. και στην τρίτη ανέβηκε στο 8.26 μ. για να βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ και να ισοφαρίσει το ρεκόρ διοργάνωσης.  Ο σημερινός ήταν ο τελευταίος αγώνας του Τεντόγλου πριν από το Παγκόσμιο της Γλασκόβης. Πέρασε τα 5.70. ο Καραλής και αγωνιά για το Παγκόσμιο Αφού ξεκαθάρισε την υπόθεση «νίκη» στο άλμα
09:37 19/02/2024

Από νίκη σε νίκη ο Τεντόγλου - Πρώτος (και) στο Παρίσι, φετινό ρεκόρ ο Καραλής

filathlos.gr
Από νίκη σε νίκη ο Τεντόγλου - Πρώτος (και) στο Παρίσι, φετινό ρεκόρ ο Καραλής 11/02/2024 Μια ακόμη νίκη για τον Μίλτο Τεντόγλου. Αυτή τη φορά στο διεθνές μίτινγκ του Παρισιού όπου ήταν πρώτος στο μήκος με καλύτερο άλμα στα 8,06 μέτρα.  Σε ένα μίτινγκ όπου η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική με τους Γάλλους να θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι είναι πανέτοιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού.  Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στον δεύτερο δυνατό αγώνα της σεζόν δε δυσκολεύτηκε να πάρει μια ακόμη πρωτιά. Ο άλτης που προπονείται με τον Γιώργο Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 7,77 μ., συνέχισε με τα 8,06 μ. που του έδωσαν τη νίκη, ακολούθησε έν
20:46 11/02/2024

Ντεμπούτο στη σεζόν για Καραλή και Σπανουδάκη στο μίτινγκ του Ντόρτμουντ

filathlos.gr
Ντεμπούτο στη σεζόν για Καραλή και Σπανουδάκη στο μίτινγκ του Ντόρτμουντ 19/01/2024 Τον πρώτο αγώνα του στη σεζόν θα δώσει ο Εμμανουήλ Καραλής, αύριο Σάββατο (20/1) στο μίτινγκ του Ντόρντμουντ. Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού του 2023 θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και παράλληλα να διεκδικήσει από νωρίς μια καλή επίδοση.  Ο Καραλής ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες την προετοιμασία του στη Σπάλα και είναι έτοιμος για τον πρώτο κύκλο αγώνων. Η συνέχεια γι΄ αυτόν θα δοθεί στο Λοτζ (27/1). Ο κλειστός... πηγαίνει στον 25χρονο, αφού έχει μια σειρά με εξαιρετικές παρουσίες στις διοργανώσεις της σάλας και ατομικό ρεκόρ
12:46 19/01/2024

Με πάνω από 40 δράσεις σε Costa Navarino & Πύλο το πρόγραμμα του Navarino Challenge 2023

Skai.gr
Ο Εμμανουήλ Καραλής τιμώμενο πρόσωπο στη φετινή διοργάνωση
09:37 06/10/2023

Καραλής: Φινάλε σεζόν με άλμα στα 5,65 μ.

fosonline.gr
Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε σήμερα τη σεζόν στην πόλη Βέσελ της Γερμανίας καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στο επί κοντώ με 5,65 μέτρα.
18:46 11/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load