Σωκράτης Φάμελλος: Κόλλησε κορωνοϊό αν και τρεις φορές εμβολιασμένος
21:12 - 30/12/2021
Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό αν και, ευτυχώς εμβολιασμένος.
Όπως ο ίδιος γράφει σε ανάρτησή του στο facebook, το PCR τεστ βγήκε θετικό, αλλά επειδή είναι τρεις φορές εμβολιασμένος, αισθάνεται περισσότερο ασφαλής, ενώ έχει μόνο ήπια συμπτώματα.
Ο πρώην αναπλ. υπουργός, που αναγκαστικά θα περάσει την Πρωτοχρονιά στο σπίτι του, εύχεται σε όλους μία καλύτερη νέα χρονιά.
The post Σωκράτης Φάμελλος: Κόλλησε κορωνοϊό αν και τρεις φορές εμβολιασμένος appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετική στον κορωνοϊό η Josephine - Είναι τριπλά εμβολιασμένη
Η Josephine αποκάλυψε πως κι εκείνη διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι είναι τριπλά εμβολιασμένη.
Την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου και ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο περιγράφει την κατάσταση της υγείας της.
Στο βίντεο, η τραγουδίστρια λέει: «Hello! Εγώ παιδιά, όπως λέει και το τραγούδι που βγάλαμε με τον Γιώργο Κοκοσαίο, "έτρεξα, αλλά δεν σώθηκα". Ο κορωνοϊός βρήκε και εμένα. Ευτυχώς έχω τριπλά εμβολιαστεί και το περνάω πολύ ήπια προς το παρόν. Γενικά, θα έλεγα να προσέχετε με ποιους έρχεστε σε επαφή. Γιαγιάδες, παππούδες, γιατί μπορεί να μην το περάσουν και τόσο ήπια και να είναι πιο σοβαρό το θέμα».
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε το στο pronews.gr