Ο Λευτέρης Πετρούνιας για τη δήλωση για το metoo: «Αυτή είναι η πραγματικότητα»
11:36 - 31/12/2021
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Ολυμπιονίκης μίλησε στον αέρα του ΑΝΤ1 και για τη δήλωση που […]
The post Ο Λευτέρης Πετρούνιας για τη δήλωση για το metoo: «Αυτή είναι η πραγματικότητα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευτέρης Πετρούνιας: Τι είπε για τη δήλωσή του για το ελληνικό #MeToo
«Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου» παραδέχθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας για την περίφημη δήλωσή του για το ελληνικό #MeToo που είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις. Ο πρωταθλητής στους κρίκους, έπειτα από καταγγελίες αθλητών για σεξουαλική παρενόχληση, είχε δηλώσει τον Οκτώβριο: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει “τα φώτα πάνω του” ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό». Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε έντονες αντιδρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛευτέρης Πετρούνιας για τη δήλωση για το metoo: Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου
«Ναι, βεβαίως και ζήτησα συγγνώμη. Εγώ κατάλαβα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο, αλλά διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει έστω και λίγο ως άνθρωπο, όχι ως αθλητή, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα. Πέραν του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒΙΝΤΕΟ - Ο Λευτέρης Πετρούνιας για τη δήλωση για το metoo: «Αυτή είναι η πραγματικότητα»
ΒΙΝΤΕΟ - Ο Λευτέρης Πετρούνιας για τη δήλωση για το metoo: «Αυτή είναι η πραγματικότητα»
31/12/2021
Προσκεκλημένος στο «Πρωινό» ήταν σήμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Ολυμπιονίκης μίλησε στον αέρα του ΑΝΤ1 και για τη δήλωση που είχε κάνει για το metoo και η οποία είχε προκαλέσει αντιδράσεις.
«Ναι, βεβαίως και ζήτησα συγγνώμη. Εγώ κατάλαβα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο, αλλά διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει έστω και λίγο ως άνθρωπο, όχι ως αθλητή, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα.
Πέραν του ότι βγήκα και ζήτησα με όλη μου την καρδιά
Διαβάστε το στο filathlos.gr