Μαύρος: «Τόπος ιερός, μακάρι να αντέξουμε την συγκίνηση» (VIDEO)

12:54 - 31/12/2021

Ο Θωμάς Μαύρος παρέδωσε το ασημένιο παπούτσι της Ευρώπης του 1979 και την φανέλα της Μικτής Κόσμου για το Μουσείο της ΑΕΚ και μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας, τονίζοντας είναι ένας τόπος ιερός η Νέα Φιλαδέλφεια και μακάρι να αντέξουν την συγκίνηση στο πρώτο ματς. Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του Θωμά Μαύρου στο AEK […] The post Μαύρος: «Τόπος ιερός, μακάρι να αντέξουμε την συγκίνηση» (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Θωμάς Μαύρος για τη γήπεδο της ΑΕΚ: «Μακάρι να αντέξουμε τη συγκίνηση»

Δείτε το βίντεο που δημιούργησε η ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Θωμά Μαύρο, μέσα στην “Αγιά – Σοφιά”. “Τεράστιο έργο, τόπος ιερός” είπε μεταξύ άλλων ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος μπήκε για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στάθηκε με συγκίνηση κάτω από τη φωτογραφία του σε έναν ... Περισσότερα To άρθρο Ο Θωμάς Μαύρος για τη γήπεδο της ΑΕΚ: «Μακάρι να αντέξουμε τη συγκίνηση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Θωμάς Μαύρος για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Μακάρι να αντέξουμε τη συγκίνηση»

Δείτε το βίντεο που δημιούργησε η ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Θωμά Μαύρο, μέσα στην “Αγιά – Σοφιά”. “Τεράστιο έργο, τόπος ιερός” είπε μεταξύ άλλων ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος μπήκε για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στάθηκε με συγκίνηση κάτω από τη φωτογραφία του σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες που στηρίζουν το στέγαστρο, παρέδωσε για το Μουσείο της ΑΕΚ τα ενθύμια μιας μεγάλης καριέρας, ανάμεσα στα οποία το ασημένιο παπούτσι της Ευρώπης του 1979, αλλά και τη φανέλα με την οποία αγωνίστηκε με τη Μικτή Κόσμου και μίλησε στην κάμερα του AEK TV. […] The post Ο Θωμάς Μαύρος για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Μακάρι να αντέξουμε τη συγκίνηση» appeared first on La

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»