Σίσσυ Χρηστίδου: Ο απολογισμός της για το 2021 μέσα από φωτογραφίες – «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου»
14:00 - 31/12/2021
Η Σίσσυ Χρηστίδου βίωσε το 2021 μεγάλες αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο
To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Ο απολογισμός της για το 2021 μέσα από φωτογραφίες – «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει τον απολογισμό του 2021: Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου
Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους ανθρώπους της.
Διαβάστε το στο Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινεί: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, μου πήρες μπόλικη ανεμελιά»
H παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» δημοσίευσε μερικές πολύ προσωπικές φωτογραφίες και έκανε τον δικό της απολογισμό για το 2021.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣίσσυ Χρηστίδου: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου»
«2021 🤕 Όχι.. Δεν θα γκρινιάξω… Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική… Και μπορεί να πήρες μπόλικη ανεμελιά και ξεγνοιασιά, όμως πολλαπλασίασες την αγάπη και μου έδωσες τόση που μπόρεσα να σε αντέξω.. Ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους μου και όσα ζήσαμε, για τους αγγέλους μου και όσα έμαθα.. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣίσσυ Χρηστίδου: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου»
Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου με μία σειρά από στιγμιότυπα της ζωής της για αυτήν την χρονιά. […]
The post Σίσσυ Χρηστίδου: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣίσσυ Χρηστίδου: "2021, ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου" [εικόνες]
Η παρουσιάστρια κάνει τον απολογισμό της και συγκινεί.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ Σίσσυ Χρηστίδου συγκινεί: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική»
H παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» δημοσίευσε μερικές πολύ προσωπικές φωτογραφίες και έκανε τον δικό…
Διαβάστε το στο queen.grΗ Σίσσυ Χρηστίδου συγκινεί: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική»
H παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» δημοσίευσε μερικές πολύ προσωπικές φωτογραφίες και έκανε τον δικό της απολογισμό για το 2021.
Διαβάστε το στο astrology.grΣίσσυ Χρηστίδου: «Το 2021 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου»
Τον απολογισμό του 2021 έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να το αποχαιρετήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
Η παρουσιάστρια του MEGA μέσα από ένα slide φωτογραφιών στο Instagram έκανε τον απολογισμό της και εξέφρασε την ελπίδα της για καλύτερες ημέρες από το 2022.
Στις φωτογραφίες που πόσταρε τη βλέπουμε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η μαμά της, στη μετακόμιση στο νέο της σπίτι, στις συσκέψεις της στη δουλεία αλλά και σε τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της.
Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «2021. Όχι… Δεν θα γκρινιάξω… Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική…
Και μπορεί να πήρες μπόλικη ανεμελιά και ξεγνοιασιά, όμως πολλαπλασίασες την αγάπη και μου έδωσες τόση που μπόρεσα να
Διαβάστε το στο pronews.grΣίσσυ Χρηστίδου: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου»
Η ανάρτηση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου. Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου με μία σειρά από στιγμιότυπα της ζωής της για αυτήν την χρονιά. Παράλληλα η παρουσιάστρια έγραψε ένα κείμενο, σημειώνοντας ότι ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της. «2021 🤕 Όχι.. Δεν θα γκρινιάξω… Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣίσσυ Χρηστίδου: Το 2021 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου
Το 2021 έφερε πολλές αλλαγές, αλλά και μερικά εμπόδια στη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια μετακόμισε σε νέο σπίτι, είχε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις με το «Χαμογέλα και Πάλι!», ενώ είναι full time μαμά, αφού έχει δύο παιδιά, τον Φίλιππο – Ραφαήλ Μαραντίνη και τον Μιχαήλ – Άγγελο Μαραντίνη. Το πιο δύσκολο, όμως, αυτή την περίοδο για την όμορφη παρουσιάστρια […]
Διαβάστε το στο dete.grΣίσσυ Χρηστίδου: «2021… ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου»
Με ελπίδα για το 2022 που έρχεται η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζεται στιγμές από την πιο δύσκολη χρονιά της ζωής της. Οι στιγμές στο νοσοκομείο δίπλα στη μητέρα της. Οι στιγμές αγωνίας για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Οι χαρούμενες στιγμές που η οικογένεια κατάφερε να ενωθεί. Η ευτυχία που έφεραν οι χιονισμένες μέρες. Οι δύσκολες, αλλά […]
The post Σίσσυ Χρηστίδου: «2021… ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr