«Μην κόβεις το ρεύμα, έχω άρρωστο, δείξε κατανόηση», το γράμμα που«λυγίζει» ακόμα και τους πιο δυνατούς

14:06 - 31/12/2021

Το συγκινητικό σημείωμα, που άφησε ένας κάτοικος στο ρολόι της ΔΕΗ, “λυγίζει” ακόμη και τους πιο σκληρούς. Συγκεκριμένα, το σημείωμα άφησε ο κάτοικος στο ρολόι της ΔΕΗ, προκειμένου να το δει ο εργαζόμενος που είχε πάει να το αποσυνδέσει και να μην προχωρήσει στην πράξη αυτή. Συγκινητικό σημείωμα από έναν... The post «Μην κόβεις το ρεύμα, έχω άρρωστο, δείξε κατανόηση», το γράμμα που«λυγίζει» ακόμα και τους πιο δυνατούς appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Μην κόψεις το ρεύμα, έχω άρρωστο, δείξε κατανόηση»: Το σημείωμα σε ρολόι της ΔΕΗ που συγκινεί και «λυγίζει»

«Μην κόψεις το ρεύμα, έχω άρρωστο, δείξε κατανόηση»: Το σημείωμα σε ρολόι της ΔΕΗ που συγκινεί και «λυγίζει» Ένα σημείωμα που συγκινεί και… λυγίζει ακόμα και τους πιο δυνατούς, άφησε ένας κάτοικος στο ρολόι της ΔΕΗ, για να το δει ο εργαζόμενος που είχε πάει να το αποσυνδέσει. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος είναι πολλές και ο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Μην με θυμάσαι όταν δεν έχεις άλλον… Να με σκέφτεσαι όταν τους έχεις όλους

Χαμός σε τσιγγάνικο γάμο στην Ελλάδα – Πεθερά «λούζει» την νύφη με χιλιάδες ευpώ ενώ χορεύει

Για να μην πετάς τα λεφτά σου… : Έτσι θα διαβάζεις τα ταμπελάκια Zara – Το κόλπο στο Tik Tok για να ξεχωρίσεις την ποιότητα

Το άγνωστο φυτό που “χτυπάει” όγκους, διαβήτη και πίεση – Οι γιατροί το μελετούν σοβαρά

Ο ώμος σου “πετάχτηκε” από τη θέση; ΜΗΝ τον βάλεις μόνος σου – Δες τι πρέπει να κάνεις

Έρχονται νέες αλλαγές στις “χρυσές αποδείξεις” – Δες πώς μπορείς να εξοικονομήσεις έως 2.200 € φόρο