Κλοπ: "Ποιος νοιάζεται για τους πόντους τον Δεκέμβριο;"
22:15 - 29/12/2019
Ο Γιούργκεν Κλοπ επαίνεσε τους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν για να πάρουν τη νίκη με την Γουλβς και έστειλε το μήνυμα πως περιμένουν άλλες 19 μάχες τους κόκκινους.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κλοπ: «Ποιος νοιάζεται για βαθμούς τον Δεκέμβρη;»
Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ παρά τη διαφορά των 13 βαθμών στην κορυφή δεν κοιτάει τον βαθμολογικό πίνακα και θεωρεί ότι έχει δεν κριθεί τίποτα.
Διαβάστε το στο Κλοπ μετά τη νίκη επί της Γουλβς: "Ποιος νοιάζεται για τους πόντους τον Δεκέμβριο;"
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του επαίνεσε τους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, προκειμένου να πάρουν τη νίκη με την Γουλβς και έστειλε το μήνυμα πως περιμένουν άλλες 19 μάχες τους "κόκκινους"."Η σεζόν 2019-20 δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είμαστε στα μισά της διαδρομής. Και τα επόμενα 19 παιχνίδια θα είναι σαν αυτό με την Γουλβς. Η κάθε ομάδα θα παλέψει με όλα όσα έχει στη διάθεσή της και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.Ποιός νοιάζεται για τους βαθμούς τον Δεκέμβριο;", είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και συμπλήρωσε: "Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος για αυτά που έχουν πετύχει οι ποδοσφαιριστές μου. Θεέ μου, τι εμφάνιση έκαναν σήμερα οι Λαλάνα και Βαϊνάλντουμ".Όσον αφορά
Διαβάστε το στο filathlos.grΣτέγη και ζεστασιά για τους άστεγους της Λαμίας
Ανοιχτό από το Σάββατο ως την Δευτέρα όλο το 24ωρο θα παραμείνει η θερμαινόμενη αίθουσα στο ΚΑΠΗ της οδού Αντιγόνης στην Λαμία σε μια προσπάθεια αυτές τις μέρες με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες να μην μείνει κανείς εκτεθειμένος. Η ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων: Σε εφαρμογή σχετικής εγκυκλίου για την προστασία των αστέγων κατά την περίοδο […]
The post Στέγη και ζεστασιά για τους άστεγους της Λαμίας appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.gr