Καλοπιάσματα Τραμπ στον Ερντογάν: Το PKK ίσως είναι μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από το Ισλαμικό Κράτος

22:22 - 16/10/2019

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές δεκαετίες, συνιστά «πιθανόν» μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έκρινε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. «Το PKK, το οποίο είναι κομμάτι των Κούρδων, όπως γνωρίζετε, είναι πιθανότατα χειρότερο σε όρους τρομοκρατίας και μια μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή με […] The post Καλοπιάσματα Τραμπ στον Ερντογάν: Το PKK ίσως είναι μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από το Ισλαμικό Κράτος appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο slpress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραμπ: Μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή από το Ισλαμικό Κράτος το PKK

«Το PKK, το οποίο είναι κομμάτι των Κούρδων, όπως γνωρίζετε, είναι πιθανότατα χειρότερο σε όρους τρομοκρατίας και μια μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή με πολλούς τρόπους από όσο το ΙΚ», υποστήριξε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου στο Λευκό Οίκο.

Διαβάστε το στο in.gr

Ντόναλντ Τραμπ: Το PKK είναι μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή από το Ισλαμικό Κράτος

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τραμπ: Το PKK είναι μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από το Ισλαμικό Κράτος!

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές δεκαετίες, συνιστά «πιθανόν» μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έκρινε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τραμπ: Μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή από το Ισλαμικό Κράτος το PKK

Υποστηρίζοντας την απόφασή του για την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη βόρεια Συρία, ο Τραμπ ανέφερε πως δεν έδωσε στον Ερντογάν την έγκρισή του για μια στρατιωτική επίθεση, όπως τον κατηγορούν πολλοί που βρίσκονται και εντός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.. 

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Τραμπ: PKK συνιστά μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από αυτήν του Ισλαμικού Κράτους

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές […] The post Τραμπ: PKK συνιστά μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από αυτήν του Ισλαμικού Κράτους appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο Τραμπ θεωρεί το PKK μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από το ISIS!

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές δεκαετίες, συνιστά «πιθανόν» μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έκρινε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. «Το PKK, το οποίο είναι κομμάτι των Κούρδων, όπως γνωρίζετε, είναι πιθανότατα χειρότερο σε όρους τρομοκρατίας και μια μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή με […] The post Ο Τραμπ θεωρεί το PKK μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από το ISIS! appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Tραμπ: Το PKK συνιστά μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από το Ισλαμικό Κράτος

Νέες δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου για την τουρκική εισβολή στη Συρία και τους Κούρδους. The post Tραμπ: Το PKK συνιστά μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από το Ισλαμικό Κράτος appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τραμπ: Το PKK μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή από αυτήν του ISIS

ΚΟΣΜΟΣ  Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές δεκαετίες, συνιστά «πιθανόν» μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έκρινε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. «Το PKK, το οποίο είναι κομμάτι των Κούρδων, όπως γνωρίζετε, είναι πιθανότατα χειρότερο σε όρους τρομοκρατίας και μια μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή με πολλούς τρόπους από όσο το ΙΚ», υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου στο Λευκό Οίκο. Ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα μια επίθεση στη βόρεια Συρία εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG, την οποία η Άγκυρα θεωρεί το συριακό παρακλάδι του ΡΚΚ, μετά την αποχ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τραμπ: Το PKK είναι μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή από τον ISIS (video)

Σε ένα από τα γνωστά του αμφιλεγόμενα σχόλια τα οποία προκαλούν εντονότατες αντιδράσεις προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας ότι το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές δεκαετίες, συνιστά «πιθανόν» μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από το Ισλαμικό Κράτος. «Το PKK, το οποίο είναι κομμάτι των Κούρδων, όπως […] Το Άρθρο: Τραμπ: Το PKK είναι μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή από τον ISIS (video) εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Τραμπ: Το PKK μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή από αυτήν του ISIS

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές δεκαετίες, συνιστά «πιθανόν» μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έκρινε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. «Το PKK, το οποίο είναι κομμάτι των Κούρδων, όπως γνωρίζετε, είναι πιθανότατα χειρότερο

Διαβάστε το στο madata.gr

Τραμπ: Το PKK συνιστά μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από αυτήν του Ισλαμικού Κράτους

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές δεκαετίες, συνιστά «πιθανόν» μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έκρινε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.«Το PKK, το οποίο είναι κομμάτι των Κούρδων, όπως γνωρίζετε, είναι πιθανότατα χειρότερο σε όρους τρομοκρατίας και μια μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή με πολλούς τρόπους από όσο το ΙΚ», υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου στο Λευκό Οίκο. Ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα μια επίθεση στη βόρεια Συρία εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG, την οποία η Άγκυρα θεωρεί το συριακό παρακλάδι του ΡΚΚ, μετά την αποχώρηση των

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Ντόναλντ Τραμπ: Το PKK είναι μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή από το Ισλαμικό Κράτος

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές δεκαετίες, συνιστά «πιθανόν» μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έκρινε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. «Το PKK, το οποίο είναι κομμάτι των Κούρδων, όπως γνωρίζετε, είναι πιθανότατα χειρότερο σε όρους τρομοκρατίας και μια μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή με […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Τραμπ: Το PKK συνιστά μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από αυτήν του Ισλαμικού Κράτους

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές δεκαετίες, συνιστά «πιθανόν» μεγαλύτερη «τρομοκρατική…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Τραμπ: Το PKK είναι μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή από το Ισλαμικό Κράτος

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως δεν έδωσε στον Ερντογάν την έγκρισή του για στρατιωτική επίθεση

Διαβάστε το στο news.gr

Για τον πρόεδρο Τραμπ, το PKK συνιστά μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από αυτήν του Ισλαμικού Κράτους

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές δεκαετίες, συνιστά «πιθανόν» μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έκρινε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. «Το PKK, το οποίο είναι κομμάτι των Κούρδων, όπως γνωρίζετε, είναι πιθανότατα χειρότερο σε όρους τρομοκρατίας και μια μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή με […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Για τον πρόεδρο Τραμπ, το PKK συνιστά μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από αυτήν του Ισλαμικού Κράτους

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο διεξάγει ένοπλο αγώνα στην Τουρκία επί αρκετές δεκαετίες, συνιστά «πιθανόν» μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έκρινε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. The post Για τον πρόεδρο Τραμπ, το PKK συνιστά μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από αυτήν του Ισλαμικού Κράτους appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ slpress.gr

Γιατί δεν έχει καμία τύχη ο νέος αρχηγός των κεμαλιστών

Μαζική φυγή αμάχων από τη Γάζα – Άγριες μάχες στο κέντρο της πόλης

Μόνο τη Χαμάς δεν έβλεπε ως κίνδυνο το αμυντικό δόγμα του Ισραήλ!

Υδρίτες μεθανίου στην ελληνική ΑΟΖ – Ο άγνωστος ενεργειακός πλούτος

Υποκλοπές: Από την υπόσχεση για άπλετο φως στο άπλετο σκοτάδι!

Σύλληψη ιμάμη-υμνητή της Χαμάς στην Κρήτη – Χούθι: “Ρίξαμε αμερικανικό UAV”