Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Σκότωσα το νονό μου ενώ κοιμόταν γιατί χτυπούσε τη μάνα μου» λέει ο 21χρονος (Video)

00:00 - 30/12/2019

ΕΛΛAΔΑ  Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, ο 21 ετών φερόμενος δράστης της δολοφονίας στα Πετράλωνα φέρεται να είπε πως είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να δολοφονήσει το νονό του επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του. Όταν οι αστυνομικοί ρωτούσαν επιμόνως τον 21χρονο γιατί το έκανε, εκείνος φέρεται να απάντησε ότι το έκανε επειδή ο 52χρονος ξυλοκοπούσε τη μητέρα του και γενικώς την κακομεταχειριζόταν. Περίμενε -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- να του δοθεί η ευκαιρία και να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αυτή η στιγμή ήρθε, όπως ο ίδιος είπε, όταν είδε τον νονό του να κοιμάται. Τότε πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, του κατάφερε απανωτές μαχαιριές και στη συνέχεια τον τεμάχισε και τον π

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Σκότωσα το νονό μου ενώ κοιμόταν γιατί χτυπούσε τη μάνα μου» λέει ο 21χρονος (Video)

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, ο 21 ετών φερόμενος δράστης της δολοφονίας στα Πετράλωνα φέρεται να είπε πως είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να δολοφονήσει το νονό του επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του. Όταν οι αστυνομικοί ρωτούσαν επιμόνως τον 21χρονο γιατί το έκανε, εκείνος φέρεται να απάντησε ότι το έκανε επειδή ο 52χρονος ξυλοκοπούσε […] The post Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Σκότωσα το νονό μου ενώ κοιμόταν γιατί χτυπούσε τη μάνα μου» λέει ο 21χρονος (Video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Σκότωσα τον νονό μου στον ύπνο του γιατί χτυπούσε τη μάνα μου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που συνθέτουν το παζλ της οικογενειακής τραγωδίας στα Πετράλωνα, όπου εκτυλίχθηκε η σκηνή του δράματος με τον 21χρονο να ισχυρίζεται πως σκότωσε τον νονό του και στη συνέχεια τον πέταξε σε κάδο απορριμάτων. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η σορός του 52χρονου, ο οποίος φιλοξενείτο στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο βαφτισιμιός με τη […] The post Θρίλερ στα Πετράλωνα: Σκότωσα τον νονό μου στον ύπνο του γιατί χτυπούσε τη μάνα μου appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Σκότωσα τον νονό μου γιατί χτυπούσε τη μάνα μου

«Είχα σχεδιάσει από καιρό ότι θα τον σκοτώσω», δήλωσε ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του νονού του Ότι χτυπούσε τη μητέρα του και συνεχώς την κακομεταχειριζόταν υποστήριξε κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 21χρονος από τα Πετράλωνα, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε σε κάδο των απορριμμάτων τον 52χρονο νονό του. […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)