Τι θα ισχυριστεί η 55χρονη που δολοφόνησε το σύζυγό της στα Ιωάννινα - Την Τρίτη η απολογία της

21:14 - 01/01/2022

Την Τρίτη αναμένεται η απολογία της 55χρονης στα Γιάννενα που φέρεται να δολοφόνησε τον σύζυγό της. «Εγώ το έκανα. Ζητάω συγγνώμη δεν το ήθελα. Για μια ακόμη φορά τσακωνόμασταν. Φώναζε πολύ και του έλεγα να σταματήσει. Εγώ κρατούσα ένα μαχαίρι για να κόψω τυρί. Ο Βασίλης ήρθε από πίσω μου και με ακούμπησε στην πλάτη. Εγώ τρόμαξα και τον χτύπησα χωρίς να το καταλάβω στο στήθος» υποστήριξε μετά το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ύστερα από πολύωρη ανάκριση, πολλές αντιφάσεις αλλά και το πόρισμα του ιατροδικαστή αποκαλύφθηκε η άγρια δολοφονία του 55χρονου στα Ιωάννινα. Δράστης του εγκλήματος η σύντροφος του που μετα τη δολοφονία καθάρισε τόσο το φονικό μαχαίρι όσο και τον χώρο του εγκλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις