#Ιωάννινα

Χρυσοχοΐδης: Προτεραιότητά μας η κοινωνική αστυνόμευση

Newsbeast.gr
«Η Ελλάδα είναι ασφαλής γιατί είναι μια χώρα που παίρνει μέτρα για την προστασία των συνόρων της και οι αστυνομικοί της, εργάζονται νυχθημερόν για την προστασία των πολιτών», τόνισε σε δηλώσεις του από τα Ιωάννινα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο υπουργός το πρωί στα Ιωάννινα, είχε συνάντηση με αξιωματικούς και από τις 4 Αστυνομικές Δ/νσεις της Ηπείρου στο πλαίσιο σχεδίου αστυνόμευσης της περιοχής. Στις προτεραιότητες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επισήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης, είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων, όπως της ενδοοικογενειακής βίας και των φαινομένων εγκληματικότητας. Ειδικότερα ο υπουργός, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Αποτελ
14:21 24/07/2024

Πότε θα είναι έτοιμος ο αυτοκινητόδρομος «Ιωάννινα – Κακαβιά»

Newsit
Ο Σεπτέμβριος προσδιορίζεται από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ως ο μήνας στον οποίο αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση για το τμήμα Ιωάννινα – Κακαβιά, που αποτελεί επέκταση της Ιόνιας Οδού, αρχικού προϋπολογισμού 310 εκατ. ευρώ, με ανάδοχο την κατασκευαστική εταιρεία ΑΒΑΞ. Ο χρόνος ολοκλήρωσης και παράδοσης του έργου είναι 54 μήνες από την υπογραφή της ... Περισσότερα To άρθρο Πότε θα είναι έτοιμος ο αυτοκινητόδρομος «Ιωάννινα – Κακαβιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:28 24/07/2024

Ο Δημήτρης Μαθιόπουλος με την «Εκκίνηση» υποψήφιος στις εκλογές της ΚΟΕ στις 7 Σεπτεμβρίου

Gazzetta
Ο Δημήτρης Μαθιόπουλος με την «Εκκίνηση» θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΕ στις αρχαιρεσίες στις 7 Σεπτεμβρίου στα Ιωάννινα.
16:55 23/07/2024

Ιωάννινα: Φωτιά κοντά στην Περιφερειακή Οδό

NewsBomb
Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική, για φωτιά στα Ιωάννινα.Περισσότερα...
13:56 23/07/2024

Ταμπού: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του MEGA – Ένα θρίλερ με φόντο τα Ιωάννινα

NewsBomb
Η σειρά αναμένεται να γίνει το δυνατό χαρτί του MEGA για τη νέα τηλεοπτική σεζόνΠερισσότερα...
12:56 23/07/2024

ΚΟΕ: Στα Ιωάννινα οι εκλογές στις 7 Σεπτεμβρίου

Gazzetta
Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος αποκάλυψε πως οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα διεξαχθούν στα Ιωάννινα στις 7 Σεπτεμβρίου.
10:19 23/07/2024

Ανδρουλάκης: Το μοντέλο εξουσίας της ΝΔ υπηρετεί την εξουσία του ενός και όσων περιστρέφονται γύρω του

Παραπολιτικά
Στο πλαίσιο ομιλίας του στα Ιωάννινα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σχολίασε τις νέες προκλήσεις του Τούρκου Προέδρου ανήμερα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο
00:55 23/07/2024

Ανδρουλάκης: Η Τουρκία παραμένει αμετανόητη, μια αναθεωρητική δύναμη που υπονομεύει το διεθνές δίκαιο

in.gr
«Προσπαθώ να ακουστεί ο λόγος της Δημοκρατικής Παράταξης, της προόδου, της συνέπειας, της υπευθυνότητας», υπογράμμισε από τα Ιωάννινα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης
15:11 22/07/2024

Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη στη δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη

euro2day.gr
Προέκυψαν στοιχεία για μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις και δρούσαν κυρίως σε Αττική, Βόλο και Ιωάννινα. Έρευνες σε οικίες και οχήματα. Συλλήψεις 60 ατόμων.
23:11 24/04/2024

Δυο νεαροί διακινούσαν κοκαΐνη στην Λευκάδα

ProtoThema.gr
Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Ιωάννινα και Καλαμάτα
11:00 24/04/2024

Στα Ιωάννινα ταξιδεύει η ταινία "Λενάκι, δυο φωτιές και δυο κατάρες" του Πατρινού Δημήτρη Ινδαρέ

thebest.gr
Η ταινία "Λενάκι, δυο φωτιές και δυο κατάρες" του Πατρινού δημιουργού Δημήτρη Ινδαρέ λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές, αντίστοιχες με αυτές του σχετικού βιβλίου.
05:07 24/04/2024

Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη – 60 συλλήψεις

eretikos.gr
Δήλωση σε σχέση με τις συλλήψεις για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έκανε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος, σημειώνοντας πως «προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις και δρούσαν κυρίως σε Αττική, Βόλο και Ιωάννινα». Σύμφωνα με τον […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
23:00 23/04/2024

Το κατάστημα ΔΕΗ στα Ιωάννινα στη νέα εποχή εξυπηρέτησης

documentonews.gr
Ανανεωμένο και με νέα φιλοσοφία εξυπηρέτησης άνοιξε ξανά τις πόρτες του για επισκέπτες και πελάτες, το κατάστημα ΔΕΗ στην οδό… Το άρθρο Το κατάστημα ΔΕΗ στα Ιωάννινα στη νέα εποχή εξυπηρέτησης εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
12:11 23/04/2024

ΔΕΗ: Άνοιξε ξανά τις πόρτες του για επισκέπτες και πελάτες το κατάστημα στα Ιωάννινα

Newsit
Πάνω στη νέα φιλοσοφία εξυπηρέτησης σχεδιάστηκε το ανανεωμένο κατάστημα ΔΕΗ στην οδό Χρήστου Κατσάρη 4, στα Ιωάννινα που άνοιξε ξανά τις πόρτες του για επισκέπτες και πελάτες. Το νέο κατάστημα ΔΕΗ, με μοντέρνο σχεδιασμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, γρήγορη εξυπηρέτηση και διευρυμένο ωράριο, σχεδιάστηκε έχοντας τον πελάτη, τις ανάγκες και την εμπειρία του, στο επίκεντρο με ... Περισσότερα To άρθρο ΔΕΗ: Άνοιξε ξανά τις πόρτες του για επισκέπτες και πελάτες το κατάστημα στα Ιωάννινα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:01 23/04/2024

Το εντυπωσιακό φαινόμενο με τα σύννεφα mammatus έκαναν την εμφάνισή τους στα Ιωάννινα

in.gr
Το όνομά τους προέρχεται από τη λατινική λέξη «Mamma» που σημαίνει μαστός, στήθος
11:02 23/04/2024

Φωτιά σε διαμέρισμα στα Ιωάννινα – Στο νοσοκομείο δύο άτομα

eretikos.gr
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (21/4/2024) στα Ιωάννινα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Διάκου, στο κέντρο της πόλης. Στο σημείο, σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, βρίσκονται και επιχειρούν 4 υδροφόρα οχήματα με 9 άτομα. Από το διαμέρισμα απεγκλωβίστηκε αρχικά ένα άτομο με τις αισθήσεις του το οποίο παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και λίγα […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
10:59 23/04/2024

Δολοφονία Λυγγερίδη: Κλειδί ο «αρχηγός» που συνελήφθη στα Ιωάννινα – Σήμερα στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες

documentonews.gr
Πέντε αρχηγικά μέλη – με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη, 20 στελέχη,… Το άρθρο Δολοφονία Λυγγερίδη: Κλειδί ο «αρχηγός» που συνελήφθη στα Ιωάννινα – Σήμερα στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
08:10 23/04/2024

Συναγερμός στα Ιωάννινα: Αγνοούνται 12 Γερμανοί ορειβάτες – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

eretikos.gr
Συναγερμός σήμανε στα Ιωάννινα, καθώς αγνοείται ομάδα 12 Γερμανών ορειβατών που πεζοπορούσε από την τεχνητή λίμνη Αώου προς Βοβούσα. Σύμφωνα με το agon.gr, οι ορειβάτες αναμένονταν σε συγκεκριμένο σημείο από οδηγό. Όταν δεν εμφανίστηκαν στην ώρα της o οδηγός ενημέρωσε την Πυροσβεστική και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσής τους. Στο σημείο μεταβαίνει […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
19:59 22/04/2024

ΕΛ.ΑΣ.: Εγκληματική οργάνωση πίσω από την επίθεση στου Ρέντη – 60 οι συλλήψεις

protagon.gr
Κατά τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις και δρούσαν κυρίως σε Αττική, Βόλο και Ιωάννινα The post ΕΛ.ΑΣ.: Εγκληματική οργάνωση πίσω από την επίθεση στου Ρέντη – 60 οι συλλήψεις appeared first on Protagon.gr.
19:12 22/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load