Κοινωνικό Μέρισμα: Πότε καταβάλλεται στους λογαριασμούς

00:00 - 30/12/2019

Την πεποίθηση ότι το καλό ξεκίνημα της κυβέρνησης θα έχει συνέχεια και στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς, εξέφρασε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, στον τηλεοπτικό σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδας». Επίσης ανέφερε πως για το 90% των δικαιούχων το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί την Δευτέρα (30.12.2019). «Έχουμε ξεκινήσει καλά τους […] The post Κοινωνικό Μέρισμα: Πότε καταβάλλεται στους λογαριασμούς appeared first on OnAlert.

Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοινωνικό μέρισμα: Ξεκίνησε η καταβολή του

Από το απόγευμα της Δευτέρας (30.12.2019) το κοινωνικό μέρισμα, αλλά και το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης άρχισε να καταβάλλεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. To άρθρο Κοινωνικό μέρισμα: Ξεκίνησε η καταβολή του δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Κοινωνικό μέρισμα: Πιστώθηκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων πιστώθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας τα χρήματα από το έκτακτο κοινωνικό μέρισμα αλλά και από το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Πότε θα μπουν στο λογαριασμό σας τα 700 ευρώ

Γεμίζουν οι τσέπες των δικαιούχων.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κοινωνικό μέρισμα: Σήμερα η καταβολή του

Σήμερα θα πληρωθεί το κοινωνικό μέρισμα, καθώς η διαβεβαίωση ήρθε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Διαβάστε το στο tovima

Κοινωνικό μέρισμα: Ξεκίνησε η καταβολή του

Ξεκίνησε από σήμερα αργά το απόγευμα, η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαούχων. Ειδικότερα, η Τράπεζα Πειραιώς, η Eurobank και η Εθνική Τράπεζα ξεκίνησαν την πληρωμή για το κοινωνικό μέρισμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων, ενώ άμεσα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι πληρωμές από όλες τις τράπεζες. Το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί σε περισσότερα από 267.000 νοικοκυριά που υπέβαλαν αίτηση η οποία εγκρίθηκε στην ιστοσελίδα του κοινωνικού μερίσματος ενώ ως τις 15 Ιανουαρίου μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις από νοικοκυριά που η αίτηση τους απορρίφθηκε.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κοινωνικό Μέρισμα: Μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς βλέπουν οι δικαιούχοι από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας τα χρήματα για το Κοινωνικό Μέρισμα, αλλά και το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.  The post Κοινωνικό Μέρισμα: Μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κοινωνικό μέρισμα: Μπήκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων πιστώθηκαν πριν από λίγο τα χρήματα από το έκτακτο κοινωνικό μέρισμα αλλά και από το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Τι γίνεται με ενστάσεις

Σήμερα θα καταβληθεί στην μεγάλη πλειοψηφία των δικαιούχων το επίδομα των 700 ευρώ, όπως επιβεβαιώνουν από την κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών. Μια μικρή μειοψηφία αναμένεται να το λάβει αύριο, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες διαβεβαιώσεις το σύνολο των άνω των 267.000 δικαιούχων θα έχουν στους λογαριασμούς τους το «Κοινωνικό Μέρισμα 2019» έως την Τρίτη The post Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Τι γίνεται με ενστάσεις appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Κοινωνικό μέρισμα : Δικαιολογητικά και ποσά

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ : Για το κοινωνικό μέρισμα, νοικοκυριά στα οποία και οι δύο σύζυγοι ή και τα δύο μέρη συμφώνου συμβίωσης είναι βραχυχρόνια άνεργοι και έχουν συνολικό ετήσιο φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα έως 15.000 ευρώ. Το άρθρο Κοινωνικό μέρισμα : Δικαιολογητικά και ποσά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Κοινωνικό μέρισμα- ΕΚΤΑΚΤΟ: Άρχισε η σταδιακή πληρωμή στους δικαιούχους

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Άρχισε σήμερα 30/12 η πληρωμή στους δικαιούχους για το κοινωνικό μέρισμα, ενώ η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 15 Ιανουαρίου, ώστε να γίνουν ενστάσεις από πολίτες που θεωρούν πως δικαιούνται μέρισμα και έχει γίνει κάποιο λάθος. Το άρθρο Κοινωνικό μέρισμα- ΕΚΤΑΚΤΟ: Άρχισε η σταδιακή πληρωμή στους δικαιούχους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Σήμερα η καταβολή στο 90% των δικαιούχων

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να πιστωθεί το κοινωνικό μέρισμα στους λογαριασμούς του 90% των δικαιούχων, όπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κοινωνικό μέρισμα: Πιστώθηκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Από το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε σταδιακά η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος, με την πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων. Παράλληλα με το κοινωνικό μέρισμα καταβάλλεται και το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των νοικοκυριών που το δικαιούνται. Σε ότι αφορά το κοινωνικό μέρισμα, υπενθυμίζεται ότι θα καταβληθεί σε περισσότερα από 267.000 νοικοκυριά που υπέβαλαν αίτηση, η οποία εγκρίθηκε στη σχετική ιστοσελίδα. Εως τις 15 Ιανουαρίου μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις από νοικοκυριά που η αίτηση τους απορρίφθηκε, προκειμένου να λάβουν εφόσον το δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα των 700 ευρώ. Σε ό,τι αφορά το επίδομα θέρμανσης θα καταβληθεί σε 602.000 νοικ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Επίδομα θέρμανσης 2019 πληρωμή : Πότε μπαίνουν τα λεφτά στους λογαριασμούς

Επίδομα θέρμανσης 2019 πληρωμή : Πότε μπαίνουν τα λεφτά στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Διαβάστε το στο

Κοινωνικό μέρισμα: Πότε καταβάλλεται στους δικαιούχους

Μέχρι 15/1 η υποβολή του αιτήματος ένστασης...

Διαβάστε το στο news.gr

Κοινωνικό μέρισμα: Ξεκίνησε η καταβολή του βοηθήματος

Ξεκίνησε σταδιακά από σήμερα το απόγευμα η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος με την πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων. Παράλληλα, καταβάλλεται και το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των νοικοκυριών που το δικαιούνται. Ειδικότερα, το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί σε περισσότερα από 267.000 νοικοκυριά που υπέβαλαν αίτηση η οποία εγκρίθηκε στην ιστοσελίδα του κοινωνικού […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κοινωνικό μέρισμα: Ξεκινά από σήμερα η καταβολή στους δικαιούχους

Ξεκινά από σήμερα η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος των 700 ευρώ στους δικαιούχους, η οποία θα ολοκληρωθεί έως αύριο.Από την ημέρα που άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις, εγκρίθηκαν πάνω από 267.000 αιτήσεις, όπου οι δικαιούχοι θα πάρουν την [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Κοινωνικό μέρισμα: Άρχισε η πληρωμή στους λογαριασμούς

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας πιστώθηκαν 271.000.000 ευρώ στους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, αλλά και του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης. Συνολικά δόθηκαν στους πολίτες περίπου 271.000.000 ευρώ, ωστόσο εκκρεμεί η πληρωμή του έκτακτου κοινωνικού μερίσματος σε περίπου 40.000 δικαιούχους οι οποίοι αναζητούνται ήδη από την ΑΑΔΕ. Όσον αφορά στις ενστάσεις των αιτούντων που δεν έλαβαν έγκριση […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Κοινωνικό μέρισμα: Σήμερα (30/12) η καταβολή του στους δικαιούχους

Σήμερα, Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου θα γίνει η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος στους δικαιούχους.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Τι γίνεται με ενστάσεις

Σήμερα θα καταβληθεί στην μεγάλη πλειοψηφία των δικαιούχων το επίδομα των 700 ευρώ, όπως επιβεβαιώνουν από την κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών. Μια μικρή μειοψηφία αναμένεται να το λάβει αύριο, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες διαβεβαιώσεις το σύνολο των άνω των 267.000 δικαιούχων θα έχουν στους λογαριασμούς τους το «Κοινωνικό Μέρισμα 2019» έως την Τρίτη ... The post Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Τι γίνεται με ενστάσεις appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Κοινωνικό μέρισμα: Το απόγευμα στους λογαριασμούς, ανοιχτές αύριο οι τράπεζες

Το κοινωνικό μέρισμα και η πληρωμή είναι σήμερα στο επίκεντρο για 267.000 δικαιούχους. Τα λεφτά θα μπουν το απόγευμα στους λογαριασμούς. Ανοιχτές οι τράπεζες αύριο 31 Δεκεμβρίου για όσους θέλουν να σηκώσουν τα χρήματα.Το κοινωνικό μέρισμα μπαίνει τη Δευτέρα το απόγευμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, όπως διαβεβαίωσε την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Το κοινωνικό μέρισμα κατά 90% θα καταβληθεί τη Δευτέρα. Είναι ένα τεχνικό ζήτημα, που αφορά τις τράπεζες. Εφόσον μέχρι αύριο το μεσημέρι μπορέσουν να έχουν φορτώσει τα στοιχεία των δικαιούχων, θα πιστωθούν μέχρι αύριο το απόγευμα τα χρήματα στον λογαριασμό τους και όσα δεν προλάβουν, θα είναι την Τρίτη. Σε κάθε περίπτωση θα έχει

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κοινωνικό μέρισμα: Πιστώθηκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων πιστώθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας τα χρήματα από το έκτακτο κοινωνικό μέρισμα αλλά και από το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Διαβάστε το στο to10.gr

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Τι ισχύει για τις ενστάσεις

Γεμίζουν οι τσέπες των δικαιούχων. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, γνωστοποίησε ότι σήμερα Δευτέρα (30/12) θα πιστωθεί στο 90% των δικαιούχων το κοινωνικό μέρισμα. «Το κοινωνικό μέρισμα κατά 90% θα καταβληθεί τη Δευτέρα. Είναι ένα τεχνικό ζήτημα, που αφορά τις τράπεζες. Εφόσον μέχρι το μεσημέρι μπορέσουν να έχουν φορτώσει τα στοιχεία των δικαιούχων, θα πιστωθούν […] The post Κοινωνικό μέρισμα 2019: Μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Τι ισχύει για τις ενστάσεις appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Κοινωνικό μέρισμα: Ξεκίνησε η καταβολή του

Από το απόγευμα της Δευτέρας (30.12.2019) το κοινωνικό μέρισμα, αλλά και το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης άρχισε να καταβάλλεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Ειδικότερα, το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί σε περισσότερα από 267.000 νοικοκυριά που υπέβαλαν αίτηση η οποία εγκρίθηκε στην ιστοσελίδα του κοινωνικού μερίσματος. Σημειώνεται, ότι ως τις 15 Ιανουαρίου μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις […] The post Κοινωνικό μέρισμα: Ξεκίνησε η καταβολή του appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Κοινωνικό μέρισμα: Πιστώθηκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Σήμερα η καταβολή στο 90% των δικαιούχων

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να πιστωθεί το κοινωνικό μέρισμα στους λογαριασμούς του 90% των δικαιούχων, όπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Το υπόλοιπο 10% θα λάβει το έκτακτο βοήθημα την Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου. «Το κοινωνικό μέρισμα κατά 90% θα καταβληθεί αύριο. Είναι ένα τεχνικό ζήτημα, που αφορά τις τράπεζες. Εφόσον μέχρι αύριο το μεσημέρι μπορέσουν να έχουν φορτώσει τα στοιχεία των […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onalert.gr

Σε ρόλο «ANADOLU» το ισπανικό «HUAN CARLOS»: Πως τα F-16 Viper και τα F-4 της ΠΑ «βύθισαν» το ισπανικό αεροπλανοφόρο

CENTCOM: Καταρρίψαμε ASBM των Χούθι – Στόχος του πλοίο με πλήρωμα 18 Αμερικανούς και 4 Έλληνες

Καιρός σήμερα: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές τοπικές βροχοπτώσεις – Δείτε αναλυτικά

Σαν σήμερα: Το 1941 οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τη Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική

Πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ»: Σημαντική η συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πολιτική Προστασία

Σομαλία: Η τουρκική κορβέτα TCG Kinaliada ελλιμενίστηκε στο λιμάνι του Μογκαντίσου [pics, vid]