Πότε θα έλθουν στη χώρα μας τα δύο νέα χάπια κατά του κορονοϊού
22:08 - 02/01/2022
Πότε θα έλθουν στη χώρα μας τα δύο νέα χάπια κατά του κορονοϊού
02/01/2022
Μετά τα μονοκλωνικά στη μάχη με τον κορονοϊό μπαίνουν και τα δύο αντι- ιικά χάπια. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο «Σωτηρία» αποκάλυψε ότι θα είμαστε από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που θα έχουμε και τα δύο χάπια στη διάθεσή μας.
Σήμερα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανέφερε ότι μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα έχουμε 5.000 χάπια της Merck και αρχές Μαρτίου το χάπι της Pfizer.
Και τα δύο χάπια θα χορηγούνται μέσα στις πρώτες ημέρες σε ασθενείς που νοσούν βαριά προκειμένου να μην χρειαστεί να νοσηλευτούν. Το χάπι της Merck λέγεται Lagevrio και αν χορηγ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στην Ελλάδα φτάνουν το επόμενο 10ημερο τα πρώτα χάπια κατά του κορωνοϊού
Διαβάστε το στο Φτάνουν στην Ελλάδα το επόμενο 10ημερο τα πρώτα χάπια κατά του κορωνοϊού (vid)
Μετά τα μονοκλωνικά στη μάχη με τον κορωνοϊό μπαίνουν και τα δύο χάπια για τα οποία έχει ήδη ανάψει το «πράσινο φως» για τη χορήγησή τους. Περισσότερα στο grtimes.gr
Διαβάστε το στο thessports.grΦτάνουν στην Ελλάδα το επόμενο 10ημερο τα πρώτα χάπια κατά του κορωνοϊού (VIDEO)
Μετά τα μονοκλωνικά στη μάχη με τον κορωνοϊό μπαίνουν και τα δύο χάπια για τα οποία έχει ήδη ανάψει το «πράσινο φως» για τη χορήγησή τους.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο «Σωτηρία» αποκάλυψε ότι θα είμαστε από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που θα έχουμε και τα δύο χάπια στη διάθεσή μας. Χθες ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανέφερε ότι μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα έχουμε 5.000 χάπια της Merck και στις αρχές Μαρτίου το χάπι της Pfizer.
Και τα δύο χάπια θα χορηγούνται μέσα στις πρώτες ημέρες σε ασθενείς που νοσούν βαριά προκειμένου να μη χρειαστεί να νοσηλευτούν. Το χάπι της Merck λέγεται «Lagevrio» και αν χορηγηθεί μέσα στις πρώτες 5 ημέρες, οι μισοί από τους ασθενείς που νοσο
Διαβάστε το στο grtimes.gr