Κοινωνία Ώρα Mega: Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κοινωνία Ώρα MEGA – Με κοροναϊό νοσεί η Ανθή Βούλγαρη
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, η ίδια αποκάλυψε ότι τελικά νοσεί με κοροναϊό.
Διαβάστε το στο Κοινωνία Ώρα MEGA – Με κορωνοϊό νοσεί η Ανθή Βούλγαρη
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, η ίδια αποκάλυψε ότι τελικά νοσεί με κοροναϊό.
Διαβάστε το στο tovimaΜε κορονοϊό νοσεί η Ανθή Βούλγαρη
Για δεύτερη ημέρα μακριά από το πλατό της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA έμεινε η Ανθή Βούλγαρη η οποία νοσεί με κορονοϊό. Χωρίς την Ανθή Βούλγαρη βγήκε σήμερα στον αέρα η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega με την ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αποκαλύπτει ότι νοσεί από κορονοϊό. «Εχτές που συμπλήρωσα το πέμπτο 24ωρο από τη μέρα που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα, ανέβασα πυρετό. Έκανα δύο rapid tests και βγήκα θετική. Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα, πονάει λίγο ο λαιμός. Είναι σαν να περνάω μια γρίπη. Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως και να το περνούσα απλά», είπε η Ανθή Βούλγαρη. «Με αποφεύγουν όλοι, μου πετάνε τα πράγματα από μακριά, μου αφήνουν το φαγητό έξ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΚοινωνία Ώρα Mega: Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Τί συνέβη
Χωρίς την Ανθή Βούλγαρη καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega o Ιορδάνης Χασαπόπουλος τη Δευτέρα.
Η παρουσιάστρια μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή, καθώς βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα, αφού ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.
Η ίδια έχει κάνει δύο μοριακά τεστ, τα οποία βγήκαν αρνητικά, ωστόσο, όπως είπε, φοβήθηκε, καθώς ακόμη δεν έχει κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου.
«Ήρθα σε επαφή με ένα κρούσμα. Θα πρέπει να λείψω για κάτι προγραμματισμένο που έχω. Παρόλα αυτά έμεινα στο σπίτι γιατί φοβήθηκα. Έχω κάνει δύο μοριακά και είναι αρνητικά. Είναι λίγο κλεισμένος ο λαιμός μου, αλλά νομίζω πως από κάπου την άρπαξα. Επειδή εγώ δεν έχω προλάβει να κάνω την τρίτη δό
Διαβάστε το στο grtimes.gr«Κοινωνία Ώρα Mega»: Νοσεί με κορονοϊό η Ανθή Βούλγαρη
Απούσα από την «Κοινωνία Ώρα Mega» ήταν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή δημοσιογράφος, όπως είχε αποκαλύψει και ο συνεργάτης της, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα αλλά έβγαινε αρνητική στα test. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, το τεστ που έκανε βγήκε θετικό και μέσα από την εκπομπή έγινε γνωστό ότι […]
The post «Κοινωνία Ώρα Mega»: Νοσεί με κορονοϊό η Ανθή Βούλγαρη appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr