Ανθή Βούλγαρη: Θετική στον κορονοϊό η δημοσιογράφος – «Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα»
08:00 - 04/01/2022
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η Ανθή Βούλγαρη απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega»,
To άρθρο Ανθή Βούλγαρη: Θετική στον κορονοϊό η δημοσιογράφος – «Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τίνα Μεσσαροπούλου – Θετική στον κοροναϊό η δημοσιογράφος
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στα social media. «Ανήκω κι εγώ σε ένα από τα πολλά πλέον επιβεβαιωμένα κρούσματα», έγραψε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε το στο Ανθή Βούλγαρη: Θύμα της Όμικρον η δημοσιογράφος – Πώς περνάει την καραντίνα
Θετική στον κορονοϊο βρέθηκε τελικά η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, όπως δήλωσε σήμερα (4/1) στην εκπομπή που παρουσιάζει. Η συμπαρουσιάστρια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στην πρωινή ζώνη του Mega είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα και δεν εμφανίστηκε χθες (3/1) στην εκπομπή για προοληπτικούς λόγους. Προφανώς, εντός χθεσινής ημέρας, η κ. Βούλγαρη...
The post Ανθή Βούλγαρη: Θύμα της Όμικρον η δημοσιογράφος – Πώς περνάει την καραντίνα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑνθή Βούλγαρη: Νοσεί με κορονοϊό – «Ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα»
«Ήρθα τελικά σε επαφή με δύο κρούσματα από ότι αποδείχθηκε μετά. Έκανα τα PCR μου και τα τεστ. Είχα μόνο τον λαιμό και το PCR μου ήταν αρνητικό. Από χθες ανέβασα πυρετό στην πέμπτη που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα. Στην συνέχεια έκανα ξανά PCR και τεστ κι από χθες βγήκε θετικό. Ψήνομαι στον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνθή Βούλγαρη: «Ψήνομαι στον πυρετό, έχω πόνο στα κόκαλα»
Για δεύτερη ημέρα μακριά από το πλατό της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA έμεινε η Ανθή Βούλγαρη, η οποία νοσεί από κορονοϊό. […]
The post Ανθή Βούλγαρη: «Ψήνομαι στον πυρετό, έχω πόνο στα κόκαλα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑνθή Βούλγαρη: Θετική στον κορωνοϊό. Ποιο το φοβερό σύμπτωμα που την ταλαιπωρεί [video]
Η δημοσιογράφος του Mega, Ανθή Βούλγαρη μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό. «Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα» δήλωσε η Ανθή Βούλγαρη που νοσεί με κορωνοϊό. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η Ανθή Βούλγαρη απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», καθώς όπως είχε αποκαλύψει και ο συνεργάτης της, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, είχε έρθει […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ανθή Βούλγαρη: Θετική στον κορωνοϊό. Ποιο το φοβερό σύμπτωμα που την ταλαιπωρεί [video].
Διαβάστε το στο fimes.gr