ΠΑΟΚ: Το πλάνο για Τσόλακ και το «θέλω» του Λουτσέσκου

11:48 - 04/01/2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει πολύ καλά τον Αντόνιο Τσόλακ και…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΟΚ: Το πλάνο για Τσόλακ και το «θέλω» του Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει πολύ καλά τον Αντόνιο Τσόλακ και ο Ρουμάνος τεχνικός έχει και... άποψη για τον Κροάτη φορ.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Το πλάνο του ΠΑΟΚ για Τσόλακ και το «θέλω» του Λουτσέσκου

Το πλάνο του ΠΑΟΚ για Τσόλακ και το «θέλω» του Λουτσέσκου 04/01/2022 Ο Αντόνιο Τσόλακ τα πήγε εξαιρετικά με τη Μάλμε, με την οποία μέτρησε μέσα στο 2021 19 γκολ σε 41 συμμετοχές, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Allsvenskan και φτάνοντας μέχρι τους ομίλους του Champions League. Ωστόσο, οι Σουηδοί δεν ενεργοποίησαν την οψιόν των τριών εκατομμυρίων ευρώ κι έτσι ο Κροάτης επιθετικός επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, δίχως όμως να είναι βέβαιο ότι υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα πάντως, ο Ρουμάνος γνωρίζει πως αν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον 28χρονο φορ, αυτόματα θα κλείσει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί - καθώς δεν γίνεται να παίξει σε τρει

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο