Ανδρέας Μικρούτσικος για Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται»
13:22 - 04/01/2022
Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπλόκαρε στα social media τον Χάρη Βαρθακούρη, λίγο πριν τον τελικό του J2US. Όσα συνέβησαν μεταξύ […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος για Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν περιγράφονται όσα είδα από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, έχει μία τοξικότητα, έβριζε τους πάντες»
Ο παρουσιαστής μίλησε για τη γνωριμία του με την πρώην παίκτρια του J2US και την κόντρα της με τον Χάρη Βαρθακούρη
Διαβάστε το στο Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται»
Την κόντρα του Χάρη Βαρθακούρη με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατά την διάρκεια του J2US, σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο παρουσιαστής μίλησε για τη γνωριμία του με την παίκτρια του J2US από την περίοδο που συμμετείχε στο Big Brother. «Ένας λόγος που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΙ, ήταν ότι μου αφαιρούσαν τον […]
The post Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΜικρούτσικος για Ψυχαράκη: Έχει τοξικότητα, αυτά που είδα δεν περιγράφονται
Θέλησε να σχολιάσει την κόντρα ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και την Άννα Μαρία
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτά που είδα από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, δεν περιγράφονται
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη. Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και στον Χάρη Βαρθακούρη τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την Super Κατερίνα. Μάλιστα δεν είχε να πει και τα καλύτερα λόγια για την συμπεριφορά της νικήτριας του Big Brother. «Ένας λόγος που τσακώθηκα με τον ... Περισσότερα
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτά που είδα από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, δεν περιγράφονται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος για Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται
Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπλόκαρε στα social media τον Χάρη Βαρθακούρη, λίγο πριν τον τελικό του J2US. Η ένταση που υπήρξε μεταξύ τους ήταν η αφορμή να τοποθετηθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη νικήτρια του Big Beother, τονίζοντας μάλιστα πως δεν περιγράφονται όσα είδε από εκείνη σε συνέντευξή της. «Ένας λόγος που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΙ, ήταν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρέας Μικρούτσικος για Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Έχει τοξικότητα, αυτά που είδα δεν περιγράφονται»
Το πρωί της Τρίτης 4/1 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να σχολιάσει την
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος για Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Έχει τοξικότητα, αυτά που είδα δεν περιγράφονται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑνδρέας Μικρούτσικος για Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Είμαι σίγουρος ότι πίεζε στην παραγωγή για να βγει πρώτη»!
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην εκπομπή που συμμετέχει, τοποθετήθηκε σχετικά με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Χάρη Βαρθακούρη.
Ο παρουσιαστής μίλησε για τη γνωριμία του με την παίκτρια του J2US από την περίοδο που συμμετείχε στο Big Brother.
«Μου αφαιρούσαν τον λόγο και έσβηναν κείμενα που εγώ έπρεπε να μιλήσω, για να μην "χτυπήσω" την πρωταγωνίστριά τους. Εγώ δεν χτύπησα κανέναν, αλλά πάντα από τις εκπομπές μου είχα ένα κριτικό βλέμμα. Θα σου κάνω κριτική τρυφερά και με αγάπη, είναι γνωστό αυτό.
Αυτό που εκπέμπει και εκφράζει η Άννα Μαρία το είχα εξηγήσει στην παραγωγή. Γιατί είχα την τύχη, εντός εισαγωγικών, να της κάνω μία και
Διαβάστε το στο pronews.grΑνδρέας Μικρούτσικος για Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται»
«Στον ΣΚΑΙ μου αφαιρούσαν τον λόγο κι έσβηναν κείμενα που εγώ έπρεπε να μιλήσω»
Διαβάστε το στο news.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Άννα Μαρία, έχει μία τοξικότητα, έβριζε τους πάντες
Σχετικά με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Χάρη Βαρθακούρη τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής μίλησε για τη γνωριμία του με την παίκτρια του J2US από την περίοδο που συμμετείχε στο Big Brother. «Μου αφαιρούσαν τον λόγο και έσβηναν κείμενα που εγώ έπρεπε να μιλήσω, για να μην […]
Διαβάστε το στο dete.grΜικρούτσικος για Ψυχαράκη: "Αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται" (video)
"Υπήρχε το μότο μην χτυπήσεις την πρωταγωνίστριά μας"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr