Θύμα απάτης η Καίτη Φίνου: Άδειασαν τον τραπεζικό της λογαριασμό

13:50 - 04/01/2022

Φτερά έκαναν τα χρήματα της Καίτης Φίνου από τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε To άρθρο Θύμα απάτης η Καίτη Φίνου: Άδειασαν τον τραπεζικό της λογαριασμό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Φίνου: Θύμα απάτης η ηθοποιός, άγνωστοι «άδειασαν» τον τραπεζικό της λογαριασμό

Διαβάστε το στο

Θύμα απάτης η Καίτη Φίνου: « Έκαναν φτερά» τα χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό

Η Καίτη Φίνου έπεσε θύμα απάτης και είδε τα χρήματά της να εξαφανίζονται από τον τραπεζικό της λογαριασμό...

Διαβάστε το στο Zougla

Καίτη Φίνου: Θύμα απάτης η ηθοποιός – Της άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Καίτη Φίνου η οποία είδε τα χρήματα τα οποία είχε στον τραπεζικό της λογαριασμό να κάνουν… φτερά. Η ηθοποιός, ενημέρωσε για τη δυσάρεστη περιπέτεια που είχε, τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook και το πρωί της Τρίτης (04/01) η εκπομπή «Πρωινό» επικοινώνησε μαζί της. «Δεν είχα ποτέ μου τραπεζικές κάρτες, έβγαλα λόγω κορονοϊού και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα ενημερωθεί και δεν είχε διαβάσει e-mail, δεν γνώριζα τίποτα. Χθες μου βάλανε στον λογαριασμό κάποια χρήματα και μέσα σε λίγα λεπτά αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό αλλά ήταν τα χρήματα με τα οποία θα περνούσα την εβδομάδα μου», ανέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θύμα απάτης η Καίτη Φίνου: « Έκαναν φτερά» τα χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό

Η Καίτη Φίνου έπεσε θύμα απάτης και είδε τα χρήματά της να εξαφανίζονται από τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η Καίτη Φίνου μίλησε στην κάμερα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Καίτη Φίνου: Θύμα ηλεκτρονικής απάτης – Της “άδειασαν” τον τραπεζικό λογαριασμό

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Καίτη Φίνου, αφού επιτήδειοι της “άρπαξαν” το χρηματικό ποσό που είχε στον τραπεζικό λογαριασμό της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Θύμα απάτης η Καίτη Φίνου: Άδειασαν τον τραπεζικό της λογαριασμό – Mε αυτά τα χρήματα θα περνούσα την εβδομάδα μου» (vid)

«Δεν είχα ποτέ μου τραπεζικές κάρτες, έβγαλα λόγω κορονοϊού και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα ενημερωθεί και δεν είχε διαβάσει e-mail, δεν γνώριζα τίποτα. Χθες μου βάλανε στον λογαριασμό κάποια χρήματα και μέσα σε λίγα λεπτά αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό αλλά ήταν τα χρήματα με τα οποία θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θύμα απάτης η Καίτη Φίνου - Πώς «άδειασαν» τον τραπεζικό της λογαριασμό - ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα απάτης έπεσε η Καίτη Φίνου, η οποία είδε τα χρήματα που είχε στον τραπεζικό της λογαριασμό να... εξαφανίζονται.

Διαβάστε το στο real.gr

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 την Τρίτη και εξήγησε ότι επρόκειτο για fake ιστοσελίδα, η οποία έμοιαζε πολύ με την ιστοσελίδα της τράπεζας. Στη συνέχεια, η Καίτη Φίνου υπογράμμισε ότι τα χρήματα που είχε στον λογαριασμό της δεν ήταν πολλά, αλλά αρκούσαν για τα έξοδα της εβδομάδας. «Και που να μην μου έπεφτε και το φλουρί. Εγώ δεν είχα ποτέ μου τραπεζική κάρτα. Έβγαλα λόγω της covid -της καραντίνας μάλλον- και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα διαβάσει για e-mail, δεν είχα διαβάσει για τίποτα. Χθες μου έβαλαν στον λογαριασμό […] The post Καίτη Φίνου: Θύμα ηλεκτρονικής απάτης – Της “άδειασαν” τον τραπεζικό λογαριασμό appeared first on

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Καίτη Φίνου, αφού επιτήδειοι της “άρπαξαν” το χρηματικό ποσό που είχε στον τραπεζικό λογαριασμό της. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 την Τρίτη και εξήγησε ότι επρόκειτο για fake ιστοσελίδα, η οποία έμοιαζε πολύ με την ιστοσελίδα της τράπεζας. Στη συνέχεια, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θύμα απάτης η Καίτη Φίνου: Άδειασαν τον τραπεζικό της λογαριασμό (VIDEO)

Φτερά έκαναν τα χρήματα της Καίτης Φίνου από τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό εξηγώντας τις τραπεζικές της κινήσεις, αλλά και την fake ιστοσελίδα η οποία ήταν σχεδόν ίδια με την ιστοσελίδα της τράπεζας. «Δεν είχα ποτέ μου τραπεζικές κάρτες, έβγαλα λόγω κορονοϊού και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα ενημερωθεί και δεν είχε διαβάσει e-mail, δεν γνώριζα τίποτα. Χθες μου βάλανε στον λογαριασμό κάποια χρήματα και μέσα σε λίγα λεπτά αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό αλλά ήταν τα χρήματα με τα οποία θα περνούσα την εβδομάδα μου», ανέφερε αρχικά η Καίτη Φίνου. Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επικοινώνησα και μέσα από τα social media και κατάλαβα πως

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της