Συγκλονίζει ο Κρίστιαν Έρικσεν: "Για πέντε λεπτά ήμουν νεκρός - Θέλω να παίξω στο Μουντιάλ του Κατάρ" [Βίντεο]

21:42 - 04/01/2022

Ο Δανός ποδοσφαιριστής μίλησε για τα όσα έζησε τη μέρα που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και το γεγονός πως ήταν ουσιαστικά νεκρός για πέντε λεπτά

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Κρίστιαν Έρικσεν στην πρώτη του συνέντευξη: «Για 5 λεπτά ήμουν νεκρός»

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια με την υγεία του που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη, ο Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε για την τρομακτική εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια του Euro 2020, για τη μοναδική αγάπη που έλαβε αλλά και για την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο! Ναι, είναι γεγονός: ο Δανός μέσος ανακοίνωσε ότι είναι καλά κι ότι επανέρχεται στην αγωνιστική δράση με στόχο την παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ τον Νοέμβριο του 2021 με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονιστικός Έρικσεν: «Για πέντε λεπτά ήμουν νεκρός, στόχος μου το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την κατάρρευσή του στο Δανία-Φινλανδία που σόκαρε όλον τον πλανήτη τον περασμένο Ιούνιο, έδωσε ο Κρίστιαν Έρικσεν. The post Συγκλονιστικός Έρικσεν: «Για πέντε λεπτά ήμουν νεκρός, στόχος μου το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Συγκλονίζει ο Έρικσεν στην πρώτη του συνέντευξη: «Για 5 λεπτά ήμουν νεκρός, θέλω να ξαναπάιξω ποδόσφαιρο» (video)

Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια που συγκλόνισε τον κόσμο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συγκλονίζει ο Κρίστιαν Έρικσεν στην πρώτη του συνέντευξη: «Για 5 λεπτά ήμουν νεκρός»

Ναι, είναι γεγονός: ο Δανός μέσος ανακοίνωσε ότι είναι καλά κι ότι επανέρχεται στην αγωνιστική δράση με στόχο την παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ τον Νοέμβριο του 2021 με την εθνική ομάδα της χώρας του… Το άρθρο Συγκλονίζει ο Κρίστιαν Έρικσεν στην πρώτη του συνέντευξη: «Για 5 λεπτά ήμουν νεκρός» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Συγκλονιστικός Έρικσεν: «Για πέντε λεπτά ήμουν νεκρός – Στόχος μου το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ»

⚽⚽????????ήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει στη δράση Continue reading Συγκλονιστικός Έρικσεν: «Για πέντε λεπτά ήμουν νεκρός – Στόχος μου το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις