Μακρόν: Θέλει να «τσαντίσει» τους ανεμβολίαστους

07:44 - 05/01/2022

Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε την Τρίτη ότι θέλει να «τσαντίσει» τους ανεμβολίαστους. «Τους ανεμβολίαστους, θέλω πολύ να τους τσαντίσω. Και έτσι, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική», δήλωσε ο Μακρόν στην εφημερίδα Le Parisien σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε αργά την Τρίτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Θύελλα» στη Γαλλία για δηλώσεις του Μακρόν – Είπε ότι θέλει πολύ να «τσαντίσει» τους ανεμβολίαστους

Να «τσαντίσει» τους ανεμβολίαστους αποφάσισε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν 3 μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, προκαλώντας την αντίδραση του κοινοβουλίου, την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει ένα νομοσχέδιο το οποίο θα επιβάλλει τη χρήση ενός εμβολιαστικού πάσου με στόχο την αντιμετώπιση του κορονοϊού. «Τους ανεμβολίαστους θέλω πολύ να τους τσαντίσω. Και άρα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική», δήλωσε ο Μακρόν σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien. «Δεν θα τους βάλω φυλακή, δεν θα τους εμβολιάσω με το ζόρι. Και άρα πρέπει να τους πούμε: από τις 15 Ιανουαρίου δεν θα μπορείτε να πάτε σε ένα εστιατόριο, δεν θα μπορείτε να πιεί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Μακρόν θέλει να τσαντίσει τους ανεμβολίαστους

Τρεις μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αποφάσισε να “ τσαντίσει” τους ανεμβολίαστους, προκαλώντας την αντίδραση του κοινοβουλίου την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει ένα νομοσχέδιο το οποίο θα επιβάλλει τη χρήση ενός εμβολιαστικού πάσου με στόχο την αντιμετώπιση της covid-19. “ Τους ανεμβολίαστους θέλω πολύ να τους […] The post Ο Μακρόν θέλει να τσαντίσει τους ανεμβολίαστους appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Γαλλία: Σάλος από τη δήλωση Μακρόν – «Θέλω πολύ να τσαντίσω τους ανεμβολίαστους»

Οργισμένες αντιδράσεις για τη δήλωση του Γάλλου Προέδρου

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μακρόν: "Θέλω να τσαντίσω τους ανεμβολίαστους" με το εμβολιαστικό πάσο - Σφοδρές αντιδράσεις

Νέο γύρο αντιδράσεων από τους ανεμβολίαστους στη Γαλλία πυροδότησε ο Εμανουέλ Μακρόν μετά τη δήλωσή του ότι θέλει να τους "τσαντίσει".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

O Μακρόν αποκαλύπτει την στρατηγική του: «Θέλω πολύ να τσαντίσω τους ανεμβολίαστους»

Αίσθηση και πολιτικό ζήτημα στη Γαλλία από τη δήλωση του προέδρου κατά των πάσης φύσεως αντιεμβολιαστών, με τους αντιπάλους του από Δεξιά και Αριστερά, να ψαρεύουν στα θολά νερά της αντίδρασης, εν όψει φυσικά των προεδρικών εκλογών του Απριλίου The post O Μακρόν αποκαλύπτει την στρατηγική του: «Θέλω πολύ να τσαντίσω τους ανεμβολίαστους» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Έχουν ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ άπαντες! Ο Μακρόν είπε δημόσια ότι θέλει να…τσαντίσει τους ανεμβολίαστους

Κοινώς να τους «σπάσει τον τσαμπουκά». Το άρθρο Έχουν ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ άπαντες! Ο Μακρόν είπε δημόσια ότι θέλει να…τσαντίσει τους ανεμβολίαστους εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Γαλλία: Ο Μακρόν δήλωσε ότι θέλει "να τσαντίσει" τους ανεμβολίαστους

Γαλλία: Ο Μακρόν δήλωσε ότι θέλει "να τσαντίσει" τους ανεμβολίαστουςckardampikis Wed, 05/01/2022 - 08:26

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Γαλλία: Χαμός στο κοινοβούλιο με τη δήλωση Μακρόν πως θέλει να «τσαντίσει» τους μη εμβολιασμένους

Χάος επικράτησε το γαλλικό κοινοβούλιο μετά τη δήλωση του Εμανουέλ Μακρόν ότι θέλει να «τσαντίσει» τους μη εμβολιασμένους, ενώ συζητείτο νομοσχέδιο το οποίο θα επιβάλλει τη χρήση ενός εμβολιαστικού πάσου…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Έχουν ξεφύγει - Ε.Μακρόν: «Θέλω πολύ να τσαντίσω τους ανεμβολίαστους - Θα το κάνω μέχρι το τέλος»

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γάλλου προέδρου, Εμάνουελ Μακρόν, ο οποίος είπε δημόσια ότι θέλει να «τσαντίσει» τους ανεμβολίαστους.  «Τους ανεμβολίαστους, θέλω πολύ να τους τσαντίσω. Και έτσι, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική», δήλωσε ο Μακρόν στην εφημερίδα Le Parisien σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε αργά την Τρίτη. Στη δήλωσή του, χρησιμοποίησε την έκφραση «emmerder», από το «merde» (σκασμός), που μπορεί επίσης να μεταφραστεί ως «να τους γαμ@@», η οποία θεωρείται «πολύ άτυπη» από το γαλλικό λεξικό Larousse και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση περίπου 4 μήνες πριν από τις επόμενες προεδρικές εκλογές.  Η Γαλλία θέσπισε πέρυσι ένα πιστοποιητ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μακρόν: “Θέλω να τσαντίσω τους ανεμβολίαστους”

Μακρόν: O πρόεδρος της Γαλλίας προχώρησε σε μία δήλωση που συζητηθεί λέγοντας πως θέλω πολύ να τσαντίσω τους ανεμβολίαστους για να εμβολιαστούν.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μακρόν: Θέλω να τσαντίσω τους ανεμβολίαστους

Από 15 Ιανουαρίου δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο