#Μακρόν

Γαλλία: Ο Μακρόν σε ποδοσφαιρικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό με Καρεμπέ, Ντεσάμπ, Μπλαν, Ντεσαγί και Πιρές - Η ανάρτησή του

Skai.gr
Προπονητής της ομάδας με την οποία θα αγωνιστεί ο Γάλλος πρόεδρος., Εμανουέλ Μακρόν, είναι ο Αρσέν Βενγκέρ
19:39 24/04/2024

Γαλλία: Στα “τάρταρα” η δημοτικότητα του Μακρόν στους νέους ηλικίας 18-24 ετών

el.gr
Εξαιρετικά χαμηλά είναι, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, τα ποσοστά των ψήφων που λαμβάνει ενόψει των ευρωεκλογών η προσκείμενη στην παράταξη Μακρόν λίστα της Βαλερί Αγιέρ στους νέους ηλικίας μεταξύ 18-24 ετών. Το άρθρο Γαλλία: Στα “τάρταρα” η δημοτικότητα του Μακρόν στους νέους ηλικίας 18-24 ετών εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
19:12 24/04/2024

Πώς η Μόσχα μεταμόρφωσε τον Μακρόν σε γεράκι

protagon.gr
Η... μετάλλαξη του γάλλου προέδρου, από τον ηγέτη που επιδίωξε να συνεργαστεί με τον Πούτιν, σε μια από τις πιο επιθετικές φωνές της Ευρώπης κατά της Ρωσίας, καθώς προτρέπει τους ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους να μην είναι “δειλοί” και προειδοποιεί ότι μια ρωσική νίκη θα σήμαινε «το τέλος της ευρωπαϊκής ασφάλειας», προβληματίζει πολλούς παρατηρητές. Εχει όμως τις αιτίες της The post Πώς η Μόσχα μεταμόρφωσε τον Μακρόν σε γεράκι appeared first on Protagon.gr.
19:12 24/04/2024

Ευρωεκλογές: Χαμηλά ποσοστά για την παράταξη Μακρόν στους νέους 18-24 ετών

real.gr
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, εξαιρετικά χαμηλά είναι τα ποσοστά των ψήφων που λαμβάνει ενόψει των ευρωεκλογών η προσκείμενη στην παράταξη Μακρόν λίστα της Βαλερί Αγιέρ στους νέους ηλικίας μεταξύ 18-24 ετών.
19:10 24/04/2024

Γαλλία: Μόνο το... 3% των νέων 18-24 ετών θα ψηφίσει το ψηφοδέλτιο του Μακρόν στις ευρωεκλογές

ProtoThema.gr
Το 70% δηλώνει θα απέχει από τη διαδικασία – Το γνωρίζουν, αλλά αισιοδοξούν στην παράταξη του προέδρου γιατί «οι νέοι αποφασίζουν αργά»
19:00 24/04/2024

«Πονοκέφαλος» για Μακρόν: Τον εγκαταλείπουν οι νέοι – Τι έδειξε νέα δημοσκόπηση

documentonews.gr
Χάνει τη δημοτικότητά του στους νέους ο Εμανουέλ Μακρόν ενόψει των ευρωεκλογών, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Συγκεκριμένα, στους νέους ηλικίας… Το άρθρο «Πονοκέφαλος» για Μακρόν: Τον εγκαταλείπουν οι νέοι – Τι έδειξε νέα δημοσκόπηση εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
18:10 24/04/2024

Παρίσι 2024 – Μακρόν: «Το νερό του Σηκουάνα θα είναι καθαρό»

neolaia.gr
Τα μέτρα που ελήφθησαν για τον καθαρισμό του Μάρνη και του Σηκουάνα θα πρέπει να καταστήσουν δυνατή την κολύμβηση εκεί.
09:47 24/04/2024

Στεφανος Κασσελακης για την εκθεση κόλαφο του State Department κατα Μητσοτακη: έχουμε χρέος να ανακόψουμε τον θεσμικό κατήφορο

olympia.gr
Δυο μήνες μετά το ψήφισμα – κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, έρχεται τώρα η έκθεση – κόλαφος του State Department για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα. Μετά το Renew Europe του Μακρόν, τους Σοσιαλδημοκράτες του Σολτς και του Σάντσεθ, τους Πράσινους της Μπέρμποκ και την ευρωπαϊκή Αριστερά – τους οποίους τα […] Στεφανος Κασσελακης για την εκθεση κόλαφο του State Department κατα Μητσοτακη: έχουμε χρέος να ανακόψουμε τον θεσμικό κατήφορο - olympia
23:28 23/04/2024

Στέφανος Κασσελάκης: Δύο μήνες μετά το ψήφισμα – κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου έρχεται η έκθεση του State Department

Newsit
«Δυο μήνες μετά το ψήφισμα- κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, έρχεται τώρα η έκθεση- κόλαφος του State Department για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του. Ο Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζει για την έκθεση του State Department πως: «μετά το Renew Europe του Μακρόν, τους Σοσιαλδημοκράτες του ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Δύο μήνες μετά το ψήφισμα – κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου έρχεται η έκθεση του State Department δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:01 23/04/2024

Η ζωή της Μπριζίντ Μακρόν γίνεται σειρά: Το έμαθε από τον Τύπο

ProtoThema.gr
 «Από τους λίγους ανθρώπους που εμπιστεύεται τυφλά ο Πρόεδρος».
15:00 23/04/2024

Γαλλία: Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Εμμανουέλ Μακρόν

Cnn.gr
Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 22/4) το πρωί στο Παρίσι η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.Περισσότερα...
13:38 23/04/2024

Σαφάρι κατά της μεγάλης φοροδιαφυγής από τη γαλλική κυβέρνηση

in.gr
Δημοσιονομικοί και πολιτικοί λόγοι ωθούν τον Εμανουέλ Μακρόν να αποδείξει ότι δεν είναι ο «πρόεδρος των πλουσίων»
00:01 23/04/2024

Ο Μακρόν υποδέχτηκε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Newsit
O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε επίσημη συνάντηση το πρωί της Δευτέρας (22.04.2024) με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος τον υποδέχθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Οι συνομιλίες, Βαρθολομαίου – Μακρόν, οι οποίες διήρκεσαν πέραν της μίας ώρας, πραγματοποιήθηκαν σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, επικεντρώθηκαν δε στις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού Θρόνου, αλλά και σε ζητήματα της ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μακρόν υποδέχτηκε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Μέγαρο των Ηλυσίων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:01 22/04/2024

Γαλλία: «Αυτοσυγκράτηση και ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα» ζητά ο Μακρόν από τον Νετανιάχου

onalert.gr
Την ανάγκη να αποφευχθεί η κλιμάκωση της βίας υπογράμμισε ο Εμανουέλ Μακρόν σε επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου. The post Γαλλία: «Αυτοσυγκράτηση και ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα» ζητά ο Μακρόν από τον Νετανιάχου appeared first on OnAlert.
22:28 22/04/2024

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Στη συνάντησή του με τον Μακρόν τόνισε τις αδελφικές σχέσεις του με τον Πάπα

el.gr
O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε επίσημη συνάντηση το πρωί της Δευτέρας, με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος τον υποδέχθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων Το άρθρο Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Στη συνάντησή του με τον Μακρόν τόνισε τις αδελφικές σχέσεις του με τον Πάπα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
20:14 22/04/2024

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συνάντηση με τον Μακρόν στο Παρίσι – Θα συζητήσουν για την υπερθέρμανση

el.gr
Το Παρίσι επισκέπτεται σήμερα Δευτέρα ο πατριάρχης Βαρθολομαίος όπου μεταξύ άλλων θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν Το άρθρο Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συνάντηση με τον Μακρόν στο Παρίσι – Θα συζητήσουν για την υπερθέρμανση εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
12:12 22/04/2024

Το Παρίσι επισκέπτεται ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος - Θα συναντηθεί και με τον Εμανουέλ Μακρόν

ProtoThema.gr
Ο πρόεδρος Μακρον αναμένεται «να χαιρετίσει τη δέσμευση του Οικουμενικού Πατριάρχη υπέρ του διαθρησκευτικού διαλόγου και της ανεκτικότητας»
12:00 22/04/2024

«Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα»: Σίριαλ για την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας

neolaia.gr
Η τηλεοπτική σειρά για τη ζωή της Μπριζίτ Μακρόν θα έχει τίτλο «Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα» και θα ακολουθήσει το παραμυθένιο ταξίδι της καθηγήτριας λατινικών και θεάτρου από το λύκειο της Αμιέν, στη βόρεια Γαλλία μέχρι το Μέγαρο των Ηλυσίων.
11:47 22/04/2024

Προβάδισμα στην ακροδεξιά δίνουν δημοσκοπήσεις – Εκλογές ζητά η Μαρίν Λεπέν

Newsbeast.gr
Πρώτη πολιτική δύναμη εμφανίζεται, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η γαλλική ακροδεξιά που μετά τις επεπερχόμενες ευρωεκλογές θεωρείται αυτονόητο να θέσει ζήτημα διάλυσης της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης και προκήρυξης νέων βουλευτικών εκλογών. Ειδικότερα, η Μαρίν Λεπέν μιλώντας χθες Τετάρτη σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις και το κόμμα της έρθει πρώτο στις ευρωεκλογές ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν «θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του». Όπως μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η τελευταία «κυλιόμενη» έρευνα του Ifop-Fiducial που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, επιβεβαιώνει ότι το κόμμα της Εθνικής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον εικοσιεννιάχρονο Ζορντάν Μπαρντελά λαμβάνει το 32
20:00 18/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load