Έλενα Παπαρίζου: «Κανένας δημοσιογράφος δε μπορούσε να αμφισβητήσει πόσο Ελληνίδα νιώθω μέσα μου»

09:14 - 05/01/2022

Ποδαρικό στα «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση θα κάνει αυτή την Κυριακή η Έλενα Παπαρίζου σε To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: «Κανένας δημοσιογράφος δε μπορούσε να αμφισβητήσει πόσο Ελληνίδα νιώθω μέσα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Παπαρίζου: Κανένας δημοσιογράφος δεν μπορούσε να αμφισβητήσει πόσο Ελληνίδα νιώθω μέσα μου

«Εγώ είμαι ένα “πλούσιο” κορίτσι γιατί έχω δύο πατρίδες. Πολλές φορές δεν ξέρω ποια βάζω πρώτη και ποια δεύτερη», λέει η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο

Ελ. Παπαρίζου: Κανένας δημοσιογράφος δε μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο Ελληνίδα νιώθω!

Διαβάστε το στο

Παπαρίζου: «Έχω δύο πατρίδες – Κανένας δημοσιογράφος δεν μπορούσε να αμφισβητήσει πόσο Ελληνίδα νιώθω» (Video)

«Εγώ είμαι ένα ‘πλούσιο’ κορίτσι γιατί έχω δύο πατρίδες»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Έλενα Παπαρίζου: "Κανένας δημοσιογράφος δε μπορούσε να αμφισβητήσει πόσο Ελληνίδα νιώθω μέσα μου"

"Εγώ είμαι ένα “πλούσιο” κορίτσι γιατί έχω δύο πατρίδες"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της