Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Λάκη Λαζόπουλο: «Φτιάχνομαι μόνη μου»
09:22 - 05/01/2022
Λάκης Λαζόπουλος και Ματίνα Παγώνη βρέθηκαν ξαφνικά στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας, μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός […]
The post Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Λάκη Λαζόπουλο: «Φτιάχνομαι μόνη μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ματίνα Παγώνη για Λάκη Λαζόπουλο: Να έρθει στο νοσοκομείο να δει τι περνάει ο κόσμος
Τα όσα είπε για εκείνη ο Λάκης Λαζόπουλος, δεν έμειναν αναπάντητα από τη Ματίνα Παγώνη. Που κάλεσε τον γνωστό ηθοποιό για… καφέ στο νοσοκομείο όπου εργάζεται για να τον πάει στις απλές κλινικές Covid! Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στη Ματίνα Παγώνη σε συνέντευξη που έδωσε χθες (04.01.2022) στο Mega και μέσα από την ίδια συχνότητα ... Περισσότερα
To άρθρο Ματίνα Παγώνη για Λάκη Λαζόπουλο: Να έρθει στο νοσοκομείο να δει τι περνάει ο κόσμος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ματίνα Παγώνη για Λάκη Λαζόπουλο: «Λέω στο Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου»
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος...
Διαβάστε το στο ZouglaΜατίνα Παγώνη – «Λέω στο Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου»
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, απάντησε στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου
Διαβάστε το στο Ματίνα Παγώνη – «Λέω στο Λάκη ότι... δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου»
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, απάντησε στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου
Διαβάστε το στο tanea.grΜατίνα Παγώνη για Λάκη Λαζόπουλο: «Λέω στο Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου»
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για τον κορωνοϊό και τη Ματίνα Παγώνη.
«Την...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Ματίνα Παγώνη απαντά στον Λαζόπουλο: Λέω στον Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου
«Είμαι δεκτική στη σάτιρα, μου άρεσε πάντα. Την σάτιρα ή την ανέχεσαι ή δεν την ανέχεσαι.
Διαβάστε το στο thebest.grΜατίνα Παγώνη: Απαντά στον Λάκη Λαζόπουλο – «Να περάσει από το νοσοκομείο για να δει τι περνάει ο κόσμος»
Απάντηση στα όσα δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε η Ματίνα Παγώνη το πρωί της Τετάρτης 5/1
To άρθρο Ματίνα Παγώνη: Απαντά στον Λάκη Λαζόπουλο – «Να περάσει από το νοσοκομείο για να δει τι περνάει ο κόσμος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Παγώνη απαντά στον Λαζόπουλο: Λέω στο Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου
"Ο Λάκης προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο αυτό που ήθελε, το χιούμορ. Καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα για να τον απολαμβάνουμε", είπε η Ματίνα Παγώνη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ Ματίνα Παγώνη απαντά στον Λαζόπουλο: Λέω στον Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου
«Είμαι δεκτική στη σάτιρα, μου άρεσε πάντα. Την σάτιρα ή την ανέχεσαι ή δεν την ανέχεσαι. Μου αρέσει να με σατιρίζουν, δεν τρέχει και τίποτα», είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Ματίνα Παγώνη βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας, μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». «Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ. Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές, όπως η κυρία Παγώνη. Μπαίνει σε όλες τις εκπομπές με δερμάτινα, την φτιάχνουν, έχει και αυτή τη φωνή… Λέει και σωστά […]
The post Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Λαζόπουλο: Λέω στον Λάκη ότι δεν με φτι
Διαβάστε το στο lamianow.grΜατίνα Παγώνη απαντά στον Λάκη Λαζόπουλου: Να δει τι περνάει ο κόσμος στο νοσοκομείο και μετά να μου πει την άποψη του (vids)
Απάντηση έδωσε η Ματίνα Παγώνη στα όσα είχε αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος για εκείνη – Τι του ζητάει να κάνει Η κ. Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, βγήκε σήμερα στην…
Διαβάστε το στο politik.grΜατίνα Παγώνη: "Λέω στον Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου"
"Βάφομαι όπως βάφομαι κάθε μέρα, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr