Παγώνη σε Λαζόπουλο: «Να δει τι περνάει ο κόσμος στο νοσοκομείο και μετά να μου πει» (video)

09:40 - 05/01/2022

«Θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο και να μπούμε στις απλές κλίνες COVID, να δει τι…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παγώνη σε Λαζόπουλο: Θα πειστεί όταν δει τι περνάει ο κόσμος στο νοσοκομείο, μετά να μου πει την άποψή του

Στην κριτική την οποία δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο απάντησε η Ματίνα Παγώνη λέγοντάς του πως θα πειστεί όταν δει τι περνάει ο κόσμος στο νοσοκομείο. «Μετά να μου πει την άποψή του» συμπλήρωσε. «Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ» σημείωσε για την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» ενώ εξήγησε ότι θα την σατίριζε αν είχε μια εκπομπή στην τηλεόραση. «Ο Λάκης Λαζόπουλος θα πειστεί και αυτός, είναι αγαπητός σε όλους μας» σημείωσε η Ματίνα Παγώνη απαντώντας του μέσω επίσης της εκπομπής του Mega «MEGA Καλημέρα». «Λέω στο Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου» δήλωσε. «Ο Λάκης προσέφερε όλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παγώνη κατά Λαζόπουλου: «Να έρθει στο νοσοκομείο να δει τι περνάει ο κόσμος και μετά να μου πει την άποψη του»

Ο ηθοποιός είπε ότι θα σατίριζε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ αν είχε μια εκπομπή στην τηλεόραση

Διαβάστε το στο news.gr

Παγώνη σε Λαζόπουλο: Θα πειστεί όταν δει τι περνάει ο κόσμος στο νοσοκομείο, μετά να μου πει την άποψή του

Στην κριτική την οποία δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο απάντησε η Ματίνα Παγώνη λέγοντάς του πως θα πειστεί όταν δει τι περνάει ο κόσμος στο νοσοκομείο. «Μετά να μου πει την άποψή του» συμπλήρωσε. «Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ» σημείωσε για την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Παγώνη: Να δει ο Λαζόπουλος τι περνάει ο κόσμος στο νοσοκομείο και μετά να πει την άποψη του (VIDEO)

Για την κριτική που δέχθηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο και την πορεία της μετάλλαξης Όμικρον μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. «Είχαμε πει εδώ και μέρες ότι θα υπάρξει αυτή η αύξηση των κρουσμάτων» σημείωσε η Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι «η Όμικρον είναι πολύ επιθετική, το γνωρίζουμε όλοι και το βλέπουμε στην καθημερινότητά μας». «Το θέμα είναι ότι η Όμικρον μπορεί μετά τις 15-20 Ιανουαρίου να δώσει μια αποκλιμάκωση σταδιακά, ώστε να ελεγχεί καλύτερα η κατάσταση και να ηρεμήσει ο πανικός που υπάρχει» συμπλήρωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, υπογραμμίζοντας ότι η πλειοψηφία της μετάλλαξης Όμικρον δεν χρειάζονται νοσηλεία. «Στις μονάδες ΜΕΘ μέχρι στιγμής έχουμε μόνο κρ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες