Νίκος Μουρατίδης: «Πήγα να δουλέψω σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και άντεξα δύο μέρες»

11:18 - 05/01/2022

Στον καναπέ του Mega Καλημέρα κάθισε ο Νίκος Μουρατίδης κι ανάμεσα σε άλλα απάντησε για όσα έχει γράψει για την […] The post Νίκος Μουρατίδης: «Πήγα να δουλέψω σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και άντεξα δύο μέρες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουρατίδης: Πήγα να δουλέψω σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και άντεξα δύο μέρες

Ο Νίκος Μουρατίδης “καρφώνει” την Ρούλα Κορομηλά. Στο Mega Καλημέρα βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Μουρατίδης και μεταξύ άλλων απάντησε για το αν υπάρχει κάποια κόντρα με την Ρούλα Κορομηλά. «Δεν έχει συμβεί τίποτα ειλικρινά. Ίσα ίσα όταν έκανε μια εκπομπή, παραγωγός της εκπομπής ήταν φίλη μου και μου είπε έλα να δουλέψεις εδώ. Πήγα κι ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Μουρατίδης: Πήγα να δουλέψω σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και άντεξα δύο μέρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νίκος Μουρατίδης: «Πήγα να δουλέψω σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και άντεξα δύο μέρες, επιτρέψτε μου να μην μου αρέσει» (vid)

«Δεν έχει συμβεί τίποτα ειλικρινά. Ίσα ίσα όταν έκανε μια εκπομπή, παραγωγός της εκπομπής ήταν φίλη μου και μου είπε έλα να δουλέψεις εδώ. Πήγα κι άντεξα δύο ημέρες. Κατ’ αρχήν με τα λεφτά που μού πρότεινε και με το attitude. Έβαζε την τελευταία βοηθό να πάει τηλέφωνο την Ειρήνη Παππά κι έλεγα συγγνώμη Ρούλα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Μουρατίδης για Ρούλα Κορομηλά: «Πήγα να δουλέψω σε εκπομπή της και άντεξα 2 μέρες» (Video)

«Επιτρέψτε μου όπως αρέσει σε χιλιάδες κόσμο, εμένα να μην μου αρέσει»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Νίκος Μουρατίδης: «Πήγα να δουλέψω σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και άντεξα δύο μέρες»

«Με τα λεφτά που μου πρότεινε και με το attitude»

Διαβάστε το στο news.gr

Νίκος Μουρατίδης: "Πήγα να δουλέψω σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και άντεξα δύο μέρες"

"Ακόμα και παρουσιάστρια σε παιχνίδι που ήταν, έλεγε για την κριτική που τής είχαν γράψει κάπου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο