Βάσω Λασκαράκη για την παρεξήγηση με την Εριέττα Κούρκουλου: «Στενοχωρήθηκα, δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό»
12:44 - 05/01/2022
Η Βάσω Λασκαράκη φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 5/1 και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην
To άρθρο Βάσω Λασκαράκη για την παρεξήγηση με την Εριέττα Κούρκουλου: «Στενοχωρήθηκα, δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Bάσω Λασκαράκη για Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο»
H Bάσω Λασκαράκη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης καλεσμένη στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό που προέκυψε...
Διαβάστε το στο ZouglaBάσω Λασκαράκη για Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο»
H Bάσω Λασκαράκη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης καλεσμένη στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό που προέκυψε όταν φωτογραφήθηκε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΛασκαράκη για την παρεξήγηση με την Κούρκουλου για τα κουτάβια: «Στενοχωρήθηκα, δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό» (vid)
«Εντάξει, στενοχωρήθηκα γιατί εγώ το πήρα χαμπάρι μετά από δύο ημέρες. Ήμουν στο γύρισμα και δούλευα, δηλαδή δεν είναι ότι είμαι πάνω από το Instagram όλη τη μέρα για να βλέπω τι γίνεται. Λίγο ξαφνιάστηκα με την αγριότητα όλων αυτών. Δεν πρόλαβα τον άντρα μου, ο οποίος απάντησε. Ήταν μία δική του απόφαση ότι “εγώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grH Βάσω Λασκαράκη απαντά στην Εριέττα Κούρκουλου: Δε μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο
Η απάντηση της Βάσως Λασκαράκη στην κατακραυγή της Εριέττας Κούρκουλου για τα νεογέννητα κουτάβια της.
Διαβάστε το στο thetoc.gr