Βάσω Λασκαράκη για την παρεξήγηση με την Εριέττα Κούρκουλου: «Στενοχωρήθηκα, δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό»

12:44 - 05/01/2022

Η Βάσω Λασκαράκη φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 5/1 και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην To άρθρο Βάσω Λασκαράκη για την παρεξήγηση με την Εριέττα Κούρκουλου: «Στενοχωρήθηκα, δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Bάσω Λασκαράκη για Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο»

H Bάσω Λασκαράκη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης καλεσμένη στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό που προέκυψε...

Διαβάστε το στο Zougla

Bάσω Λασκαράκη για Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο»

H Bάσω Λασκαράκη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης καλεσμένη στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό που προέκυψε όταν φωτογραφήθηκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Λασκαράκη για την παρεξήγηση με την Κούρκουλου για τα κουτάβια: «Στενοχωρήθηκα, δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό» (vid)

«Εντάξει, στενοχωρήθηκα γιατί εγώ το πήρα χαμπάρι μετά από δύο ημέρες. Ήμουν στο γύρισμα και δούλευα, δηλαδή δεν είναι ότι είμαι πάνω από το Instagram όλη τη μέρα για να βλέπω τι γίνεται. Λίγο ξαφνιάστηκα με την αγριότητα όλων αυτών. Δεν πρόλαβα τον άντρα μου, ο οποίος απάντησε. Ήταν μία δική του απόφαση ότι “εγώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

H Βάσω Λασκαράκη απαντά στην Εριέττα Κούρκουλου: Δε μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο

Η απάντηση της Βάσως Λασκαράκη στην κατακραυγή της Εριέττας Κούρκουλου για τα νεογέννητα κουτάβια της.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για την παρεξήγηση με την Εριέττα Κούρκουλου

«Στενοχωρήθηκα, δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της