Ανδρέας Μικρούτσικος για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήταν μια δαιμόνια γυναίκα»

13:20 - 05/01/2022

Για την γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και την αξέχαστη τηλεοπτική τους συνάντησε, μίλησε To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήταν μια δαιμόνια γυναίκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μία δαιμόνια γυναίκα»

Ο γνωστός παρουσιαστής μετέφερε στο κοινό τις μνήμες του από τη σπουδαία ηθοποιό

Διαβάστε το στο

O Aνδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη γνωριμία του με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη...

Διαβάστε το στο Zougla

Ανδρέας Μικρούτσικος – «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν δαιμόνια γυναίκα… Ήθελε να κάνουμε μαζί παράσταση»

Για την γνωριμία του με την μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έκανε αποκαλύψεις.

Διαβάστε το στο

O Aνδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την γνωριμία του με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και την τηλεοπτική τους...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήταν μια δαιμόνια γυναίκα, μου έλεγε τα σχέδιά της κάτω από το μικρόφωνο» (vid)

«Η Αλίκη από όπου περνούσε ήταν χαμογελαστή και μου έλεγε ότι εκείνη, ο αδερφός μου ο Θάνος, κι εγώ θα κάναμε την επόμενη μεγάλη παράσταση. Η Αλίκη ενώ χαμογελούσε μπροστά στο κοινό, τραβούσε έξυπνα το μικρόφωνο και μου έλεγε τα σχέδιά της, ήταν μια δαιμόνια γυναίκα», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Σε βλέπω κάθε μέρα, είσαι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήταν μία δαιμόνια γυναίκα»

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την συνάντηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο γνωστός παρουσιαστής εκθείασε την θρυλική ηθοποιό, ενώ αποκάλυψε πως η ίδια είχε υποσχεθεί να συνεργαστούν κάποτε. «Η Αλίκη από όπου περνούσε, ήταν πάντα χαμογελαστή. Μου έλεγε ότι εκείνη, ο αδερφός μου ο Θάνος κι εγώ θα κάναμε την επόμενη μεγάλη παράσταση. Ενώ χαμογελούσε μπροστά στο κοινό, τραβούσε το μικρόφωνο τόσο έξυπνα και μου έλεγε τα σχέδιά της. Ήταν μία δαιμόνια γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δήλωσε πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχε πει ότι «“σε βλέπω κάθε μέρα. Είσαι καταπληκτ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μικρούτσικος για Βουγιουκλάκη: "Ήταν μια δαιμόνια γυναίκα"

Ο παρουσιαστής πέρασε σε αποκαλύψεις

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της