Δανάη Μπάρκα εναντίον Βαλάντη: «Δεν τον έχω σε εκτίμηση, αν ήμουν κανάλι θα του έλεγα “φεύγεις”»

14:40 - 06/01/2022

Η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε για τη στάση του Βαλάντη στο Survivor και το γεγονός ότι έγινε To άρθρο Δανάη Μπάρκα εναντίον Βαλάντη: «Δεν τον έχω σε εκτίμηση, αν ήμουν κανάλι θα του έλεγα “φεύγεις”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα για τον Βαλάντη: Αν ήμουν το κανάλι θα του έλεγα «Γειά σου, φεύγεις!»

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» σχολίασε το επεισόδιο με τη Μυριέλλα Κουρεντή

Διαβάστε το στο

Δανάη Μπάρκα για Βαλάντη: Εγώ αν ήμουν κανάλι, θα του έλεγα «γεια σου, φεύγεις!» (vid)

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να πάρει θέση στο θέμα μέσα από τον αέρα του «Πάμε Δανάη» το πρωί της Πέμπτης 6/1 και έτσι τοποθετήθηκε κατά του Βαλάντη, μιας και η συμπεριφορά του την ενόχλησε έντονα. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα: «Δεν εκτιμώ αυτόν τον άνθρωπο για τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς. Όταν, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δανάη Μπάρκα για Βαλάντη: «Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον έχω σε εκτίμηση, αν ήμουν κανάλι θα του έλεγα “φεύγεις”»

Δανάη Μπάρκα για Βαλάντη: «Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον έχω σε εκτίμηση, αν ήμουν κανάλι θα του έλεγα “φεύγεις”» Η συμπεριφορά του Βαλάντη απέναντι στη Μυριέλλα Κουρεντή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης έβαλε τις φωνές στην ηθοποιό και της επιτέθηκε με άσχημους χαρακτηρισμούς και κουβέντες. Η Δανάη Μπάρκα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της