Αναλαμβάνει την εθνική Ρουμανίας ο Μπόλονι!

22:16 - 06/01/2022

O Λάζλο Μπόλονι έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με την Ομοσπονδία της Ρουμανίας, βρέθηκε στο Βουκουρέστι για το τελικό deal!

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Λάζλο Μπόλονι αναλαμβάνει την Εθνική Ρουμανίας

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ρουμανίας, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με την ομοσπονδία. Ο 68χρονος τεχνικός βρίσκεται στο Βουκουρέστι και την Παρασκευή (7/1) θα έχει το τελικό ραντεβού με τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρουμανίας, προκειμένου να δώσουν οριστικά ... Περισσότερα To άρθρο Ο Λάζλο Μπόλονι αναλαμβάνει την Εθνική Ρουμανίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Λάζλο Μπόλονι αναλαμβάνει την εθνική Ρουμανίας

Ο Λάζλο Μπόλονι αναλαμβάνει την εθνική Ρουμανίας 06/01/2022 O Λάζλο Μπόλονι έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας και βρέθηκε στο Βουκουρέστι για την τελική συμφωνία.  Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού θα έχει αύριο την τελευταία συνάντηση με τους παράγοντες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για να δώσουν τα χέρια και να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής ομάδας. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τους συμπατριώτες του και η εμπειρία του είναι αυτή που του έδωσε και το προβάδισμα. Θυμίζουμε, πως στη λίστα των Ρουμάνων βρέθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ αρνήθηκε να συζητήσει, μιας και δεσ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ο Λάζλο Μπόλονι αναλαμβάνει την Εθνική Ρουμανίας

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ρουμανίας, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με την ομοσπονδία. Ο 68χρονος τεχνικός βρίσκεται στο Βουκουρέστι και σήμερα (8/1) θα έχει το τελικό ραντεβού με τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρουμανίας, προκειμένου να δώσουν οριστικά τα χέρια και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Να σημειωθεί ότι οι Ρουμάνοι εξέτασαν και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ αρνήθηκε να συζητήσει, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο. Πηγή: gazzetta.gr The post Ο Λάζλο Μπόλονι αναλαμβάνει την Εθνική Ρουμανίας appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

EuroLeague: Πρώτη φορά σε 19 χρόνια που έγιναν τρία... break στα Game 1

Κάνααν: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα είναι μια μεγάλη σειρά»

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Έρχεται από τον ορίζοντα

ΜακΚίσικ: «Είμαστε ομάδα με πολύ ταλέντο και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο»

Φαλ: «Δεν είμαστε άνετοι με το 1-0, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το Final Four»