Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για την αποχώρησή του από το Survivor – «Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα άσχημα»

13:50 - 07/01/2022

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor, έκανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός μίλησε στην […] The post Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για την αποχώρησή του από το Survivor – «Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα άσχημα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Χατζηγεωργίου για την αποχώρησή του από το Survivor: «Ο Βαλάντης έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω ή όχι στο παιχνίδι»

«Υπάρχουν δύο ειδών παίκτες στο Survivor. Αυτοί που μπαίνουν για να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και εκείνοι που μπαίνουν έχοντας κάποια προβλήματα από πριν. Οι προσωπικοί μου λόγοι θα παραμείνουν προσωπικοί, δεν χρειάζεται να τους πω. Μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες αλλάζουν και μπαίνουν σε μια διαδικασία ριάλιτι, αυτό με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Δεν ήθελα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο λόγος που αποχώρησε από το Survivor – Τι είπε για την Μυριέλλα και τον “στρακαστρούκα”

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή “Love it” προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού μετά την αποχώρηση του από το Survivor. «Υπάρχουν δύο ειδών παίκτες στο Survivor. Αυτοί που μπαίνουν για να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και εκείνοι που μπαίνουν έχοντας κάποια προβλήματα και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιάννης Χατζηγεωργίου: “Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα άσχημα”

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor, έκανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Love it» για όλους και για όλα. «Υπάρχουν δύο ειδών παίκτες στο Survivor. Αυτοί που μπαίνουν για να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και εκείνοι που μπαίνουν έχοντας κάποια προβλήματα από πριν. Οι προσωπικοί μου […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Γιάννης Χατζηγεωργίου: "Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα άσχημα"

"Μούδιασα, ήταν ο λόγος που έκανα κλικ και είπα ότι θα μιλήσω με την παραγωγή για να φύγω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο