#Γιάννης Χατζηγεωργίου

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Το Ζάρι είναι τραγωδία, απαίσιο κομμάτι»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Ηλία Σκουλά μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός απάντησε για τον Άρη Μακρή […] The post Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Το Ζάρι είναι τραγωδία, απαίσιο κομμάτι» appeared first on Zappit.
13:00 12/04/2024

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Μας έκλεψαν έχουμε νοικιάσει εδώ και μόλις 8 μέρες, δεν είδε κανείς τίποτα

NewsBomb
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στην εκπομπή για τη διάρρηξη στο σπίτι του και ανέφερε πως «είχαμε ενοικιάσει το σπίτι μόλις…Περισσότερα...
18:00 02/02/2024

Γιάννης Χατζηγεωργίου για τη διάρρηξη στο σπίτι του: «Ούτε η Ιωάννα Τούνη που μένει δίπλα δεν κατάλαβε τίποτα»

tlife.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά έκανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. To άρθρο Γιάννης Χατζηγεωργίου για τη διάρρηξη στο σπίτι του: «Ούτε η Ιωάννα Τούνη που μένει δίπλα δεν κατάλαβε τίποτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 02/02/2024

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Εύχεται χρόνια πολλά στη σύντροφό του Βιολέτα Σαγκριώτη

tlife.gr
Με ένα τρυφερό βίντεο από ξεχωριστές και τρυφερές τους στιγμές θέλησε να ευχηθεί “χρόνια πολλά” στη To άρθρο Γιάννης Χατζηγεωργίου: Εύχεται χρόνια πολλά στη σύντροφό του Βιολέτα Σαγκριώτη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 21/08/2023

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει το παρασκήνιο της πρότασης γάμου στη σύντροφό του

govastileto.gr
Για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του, Βιολέτα Σαγκριώτη, και την τεράστια έκπληξη που έστησε με τους φίλους του μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή “Καλοκαίρι Yes” και περιέγραψε τις στιγμές χαράς στον αέρα του ΟΡΕΝ. «Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό. Το είχα οργανώσει έναν μήνα νωρίτερα, δεν […]
15:00 17/08/2023

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του

okmag.gr
Έτοιμος να παντρευτεί είναι ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του Βιολέτα Σαγκριώτη. Ο πρώην παίκτης του Survivor ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από μια σειρά από φωτογραφίες με την αγαπημένη του στο Instagram. Με ένα παθιασμένο φιλί και το δαχτυλίδι να φαίνεται στο χέρι της αγαπημένης του ο […] The post Γιάννης Χατζηγεωργίου: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του appeared first on OK! Magazine.
13:58 16/08/2023

Γιάννης Χατζηγεωργίου για Survivor: «Κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο από πίσω»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός, που […] The post Γιάννης Χατζηγεωργίου για Survivor: «Κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο από πίσω» appeared first on Zappit.
14:20 06/03/2023

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η γνωριμία με την σύντροφό του και το άβολο περιστατικό με την Ελένη Φουρέιρα

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριέττη παραχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο γνωστός To άρθρο Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η γνωριμία με την σύντροφό του και το άβολο περιστατικό με την Ελένη Φουρέιρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:48 18/01/2023

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Δε θεωρώ ατάλαντο το Ντάνο»

neolaia.gr
Όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε συνέντευξή του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».
12:16 18/01/2023

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η σύντροφός μου έχει σωματάρα και με κάνει να θέλω να κάνω προπονήσεις

Newsit
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου, και μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα σχέδια για οικογένεια. Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή του MEGA, και μίλησε για την τροφική δηλητηρίαση που έπαθε, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τη σύντροφό ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η σύντροφός μου έχει σωματάρα και με κάνει να θέλω να κάνω προπονήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:18 18/01/2023

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήμουν ημιλιπόθυμος και μου ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφία»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το σώμα του, τα σχέδιά του […] The post Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήμουν ημιλιπόθυμος και μου ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφία» appeared first on Zappit.
10:16 18/01/2023

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ξανά ερωτευμένος! Ποια του έκλεψε την καρδιά;

NewsBomb
Μπορεί ο Γιάννης Χατζηγεωργίου να μην έφυγε μαζί με άλλους πρώην παίκτες για τον νέο κύκλο του Survivor, το All…Περισσότερα...
09:04 08/01/2023

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Δεν με αφορούν οι προτάσεις που έχει ο Ντάνος»

tlife.gr
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο Πρωινό και στον δημοσιογράφο, Νίκο Κανάκη, με αφορμή το Survivor All To άρθρο Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Δεν με αφορούν οι προτάσεις που έχει ο Ντάνος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:04 05/01/2023

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Οι προτάσεις του Ντάνου δεν με αφορούν»

zappit.gr
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό, όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη συμμετοχή του σε […] The post Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Οι προτάσεις του Ντάνου δεν με αφορούν» appeared first on Zappit.
15:08 05/01/2023

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά τη Γη της Ελιάς

tlife.gr
Τον Γιώργο Παρτσαλάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου στην Κύπρο To άρθρο Γιώργος Παρτσαλάκης: Η απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά τη Γη της Ελιάς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:08 31/10/2022

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Με τη Μυριέλλα Κουρεντή με πλήγωσε που χαθήκαμε

Newsit
«Είπα στην Ελένη Φουρέιρα μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Στο Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για την επιλογή του να αφήσει το θέατρο και να πάει στο Survivor, τη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή, την δύσκολη στιγμή που είχε επάνω στη σκηνή και ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Χατζηγεωργίου: Με τη Μυριέλλα Κουρεντή με πλήγωσε που χαθήκαμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:34 23/09/2022

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήμουν στη σκηνή με την Ελένη Φουρέιρα και της είπα ότι θα ξεράσω αν με φιλήσει»

tlife.gr
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και την δημοσιογράφο To άρθρο Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήμουν στη σκηνή με την Ελένη Φουρέιρα και της είπα ότι θα ξεράσω αν με φιλήσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:26 23/09/2022

«Είπα ότι δεν πρέπει να κλάψω»: Συγκινήθηκε on air η Μπεκατώρου- Τα λόγια της Μενεγάκη

thecaller.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο ΜΕGA ήταν σήμερα η Μαρία Μπεκατώρου.Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο ΜΕGA ήταν σήμερα η Μαρία Μπεκατώρου.Η γνωστή παρουσιάστρια συγκινήθηκε, μετά την προβολή ενός βίντεο που προβλήθηκε για τη ζωή και την καριέρα της. «Ωραία, πάρα πολύ ωραία! Άκουσε με, ήξερα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μου έχει φτιάξει ένα βίντεο. Ο Γιάννης με ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί είχαμε […]
17:26 12/09/2022

Δυνατά με τον Κωστή Μαραβέγια: Απόψε το εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ παρέα με την Γλυκερία

thecaller.gr
Η σκηνή του «Δυνατά» μετατρέπεται σε πάλκο με λαμπερούς καλλιτέχνες από τον χώρο της τηλεόρασης, της μουσικής και του θεάτρου, που συνοδεύουν και ερμηνευτικά τη Γλυκερία. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Έρρικα Πρεζεράκου πιάνουν το μικρόφωνο και μας διασκεδάζουν με αγαπημένα τραγούδια, ανταλλάσσουν ευχές, τσουγκρίζουν αβγά και μιλούν για τις αναμνήσεις των ημερών. Ο Μιχάλης και ο Αλέξανδρος […]
19:20 23/04/2022

Θετικός στον κορoναϊό ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - Επιστρέφει από την Ουκρανία άρον άρον

Παραπολιτικά
Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο ηθοποιός γυρίζει στην Ελλάδα.
20:24 16/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load