Κακοκαιρία: Προβλήματα στις μετακινήσεις - Μάχη για να μείνει ανοικτή η Εθνική Οδός
13:44 - 30/12/2019
Ζηνοβία: «Μάχη» για να μείνει η ανοικτή η εθνική οδός - Μόνο τα Ι.Χ. κινούνται πλέον μεταξύ Λαμίας και Αθήνας μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας για όλα τα μεγάλα οχήματα και στα δύο ρεύματαΜόνο τα Ι.Χ. κινούνται πλέον στην εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών μετά το απαγορευτικό που επιβλήθηκε από την αστυνομία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας για όλα τα μεγάλα οχήματα.
Αρχικά υπήρξε απαγόρευση για φορτηγά πάνω από 3,5 τόνους ενώ στη συνέχεια απαγορεύθηκαν όλα τα μεγάλα οχήματα μεταξύ των οποίων και τα λεωφορεία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 11:00 το πρωί έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα οι συνθήκες στην περιοχή του Μαρτίνου κυρίως από το 90ό χλμ. στην περιοχή της Υλίκης έως το 134ο χλμ. του εθνικού δρόμου στ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr