Άννα Πρέλεβιτς: Στηρίζει δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς – «Αυτό που συμβαίνει δεν το χωράει το μυαλό μου»

17:44 - 08/01/2022

Σε θρίλερ έχει εκτυλιχθεί η υπόθεση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες κρατείται To άρθρο Άννα Πρέλεβιτς: Στηρίζει δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς – «Αυτό που συμβαίνει δεν το χωράει το μυαλό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Άννα Πρέλεβιτς στηρίζει δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Στο πλευρό του κορυφαίου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς στέκεται με ανάρτησή της στο Instagram η  Άννα Πρέλεβιτς, σχετικά με όσα έχουν γίνει τις...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

H Άννα Πρέλεβιτς στηρίζει Τζόκοβιτς – «Αυτό που συμβαίνει δεν το χωράει το μυαλό μου, ας μην τον άφηναν να ταξιδέψει» (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Νο1 τενίστας στον κόσμο ταξίδεψε στην Αυστραλία έχοντας εξασφαλίσει ιατρική εξαίρεση για να βρεθεί στο Australian Open, ωστόσο επειδή η Πολιτεία είναι ιδιαίτερα αυστηρή με το θέμα της πανδημίας, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει απομονωθεί. Η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία αποτελεί μεγάλη θαυμάστρια του κορυφαίου τενίστα ενώ κατάγονται και οι δύο από την Σερβία, έγραψε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Άννα Πρέλεβιτς στηρίζει δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς: «Δεν το χωράει το μυαλό μου»

Τη δημόσια στήριξή της στον Νόβακ Τζόκοβιτς θέλησε να δείξει μέσα από τα social media το γνωστό μοντέλο Άννα Πρέλεβιτς, η οποία αποτελεί μεγάλη θαυμάστρια του κορυφαίου τενίστα.

Διαβάστε το στο real.gr

Η Άννα Πρέλεβιτς στηρίζει δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς – «Δεν το χωράει το μυαλό μου»

Τη δημόσια στήριξή της στον Νόβακ Τζόκοβιτς θέλησε να δείξει μέσα από τα social media το γνωστό μοντέλο Άννα Πρέλεβιτς, η οποία αποτελεί μεγάλη θαυμάστρια... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Άννα Πρέλεβιτς στηρίζει δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς – «Δεν το χωράει το μυαλό μου»

Διαβάστε το στο spoilers

Άννα Πρέλεβιτς: Στηρίζει δημόσια τον Τζόκοβιτς – «Ας μην τον άφηναν να ταξιδέψει από την αρχή»

Άννα Πρέλεβιτς: Στηρίζει δημόσια τον Τζόκοβιτς – «Ας μην τον άφηναν να ταξιδέψει από την αρχή» Η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία αποτελεί μεγάλη θαυμάστρια του κορυφαίου τενίστα ενώ κατάγονται και οι δύο από την Σερβία, έγραψε ένα κείμενο υποστήριξης προς τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα Instagram Stories της. «Αυτό που συμβαίνει με τον Τζόκοβιτς δεν το […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της