«Ο Τζούμας προσέβαλε την κόρη μου κι όλα τα θύματα» λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας Τσάπα
21:58 - 08/01/2022
Ξέσπασε ο πατέρας της Κωνσταντίνας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Μακρυνίτσα Πηλίου, με αφορμή την αδιανόητη δήλωση του Κωνσταντίνου Τζούμα πως «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Τζούμας προσέβαλε την νεκρή κόρη μου! Η έκρηξη του πατέρα της Κωνσταντίνας
Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας Τσάπα η οποία έχασε τη ζωή της στη Μακρινίτσα Πηλίου μαζί με τον αδερφό της, Γιώργο Τσάπα, πέρυσι τον Απρίλιο, από τις φονικές μαχαιριές του εν διαστάσει συζύγου της. Ο Αποστόλης Τσάπας που μαζί με την σύζυγο του και μητέρα της εκλιπούσας, Αθανασία Μαργαριτέλη μεγαλώνουν το 3,5 ετών εγγονάκι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠήλιο: «Ο Τζούμας προσέβαλε την κόρη μου κι όλα τα θύματα» λέει ο πατέρας της Κωνσταντίνας που δολοφονήθηκε
Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας Τσάπα η οποία έχασε τη ζωή της στη Μακρινίτσα Πηλίου μαζί με τον αδερφό της, Γιώργο Τσάπα, πέρυσι τον Απρίλιο, από τις φονικές μαχαιριές του εν διαστάσει συζύγου της. Ο Αποστόλης Τσάπας που μαζί με την σύζυγο του και μητέρα της εκλιπούσας, Αθανασία Μαργαριτέλη μεγαλώνουν το 3,5 ετών εγγονάκι τους καθώς […]
Διαβάστε το στο dete.gr